Partyflock
 
­ Nederland

De grootste vinyl show ter wereld

gepubliceerd door , op
Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten om hun liefde en passie voor vinyl en muziek te delen. Er zijn tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties en live optredens.

Noteer het in je agenda, niet met potlood, maar met pen: 13 en 14 april is de Mega Platen- en CD Beurs in 's-Hertogenbosch. Aarzel niet en bestel nu je tickets, want opnieuw zullen handelaren uit alle hoeken van de wereld aanwezig zijn in de Brabanthallen met de beste selectie van vinyl en CD's.

Where will you be crate digging?
De beurs vindt plaats in Hal 1, 2 en Hal 3 van de Brabanthallen. Dus om snel je weg te vinden naar je favoriete genres en artiesten, wil je misschien van tevoren een kijkje nemen op ons plattegrond. Verkopers van over de hele wereld, uit de VS, Zuid-Afrika, Japan, Zuid-Korea, Brazilië, Mexico en alle Europese landen zullen aanwezig zijn. Maar wie zijn dat precies? Als je nieuwsgierig bent naar wie er allemaal op de beursvloer zullen zijn, bekijk dan onze deelnemerslijst.

Tentoonstellingen
STAX A-Z Expo: Een compleet overzicht van originele, eerste persing albumhoezen. Lees hier meer.

Kiss The Exhibition: Exclusieve Alexander Johansson's KISS privécollectie. Exclusief en voor de eerste keer in Nederland. Lees hier meer.

Record Art Covers: Manuel Decker zal zijn boek 'Record Art Covers' presenteren (en signeren), evenals een tentoonstelling van de meest iconische artistieke platenhoezen. Lees hier meer.

Live muziek
Ronnie Leatherman van 'The 13th Floor Elevators: Eerste soloalbum van Ronnie Leatherman - bassist in de klassieke line-up van The 13th Floor Elevators - die de eer had om op alle drie de studioalbums van de band te spelen. Optreden en het album lanceren op zaterdag 13 april op het hoofdpodium in Hal 2. Lees hier meer.

Navigate - Live op het podium zaterdag 13 april in hal 2. Rauwe en pittige alternatieve rock. Het weerspiegelt een worsteling om alles te begrijpen. Lees hier meer.

Boeklanceringen
EL PEA: Muziekjournalist Jan Vollaard duikt in platenbakken en koopjeskelders om een inventaris op te maken van al het prachtige pop, soul, rock, hip-hop en jazz dat daar voor een habbekrats wacht op een nieuwe eigenaar. Samen vormen de verhalen van al die kleurrijke labelcompilaties een alternatieve geschiedenis van de popmuziek. Boekpresentatie en DJ-set: zaterdag 13 april op het podium in hal 2. Het boek is te koop in Hal 2 bij Stand 347 (naast het podium), waar de mooiste albumhoezen uit het boek tentoongesteld zullen worden. De eerste 50 kopers van het boek ontvangen een bon om een gratis LP uit de El Pea-collectie, samengesteld door Jan Vollaard.

Koop je tickets via Eventgoose.