Partyflock
 
­ Nederland

Paradise City Festival kondigt eerste namen aan

gepubliceerd door , op
Na een recordeditie in 2023 met meer dan 43.000 bezoekers die alle verwachtingen overtrof, heeft Paradise City zich gevestigd als een van de Belgische muziekfestivals waar je niet omheen kunt.

Vandaag maakt de organisatie zich op voor een negende zomerfeest op rij. Bezoekers kunnen drie dagen en nachten lang kwalitatieve muziek en een buitengewoon positieve atmosfeer verwachten. Naast de legendarische dansvloerenergie staat het elektronische muziekfestival bekend om de weelderig groene locatie aan het water, de voortdurende duurzaamheidsinspanningen, het indrukwekkende podiumontwerp en de licht- en geluidsproducties van de allerhoogste kwaliteit. Na vorige week de ticketshop te hebben gelanceerd, heeft het Paradise City team nu het eerste deel van de line-up bekendgemaakt. In alfabetische volgorde:

Met Bonobo en Maribou State verwelkomt Paradise City twee bekende namen die hun merk van warme en organische dansmuziek al tientallen jaren over de hele wereld exporteren. Degenen die op zoek zijn naar snellere tempo's zullen blij zijn met namen als Marlon Hoffstadt, Job Jobse, Daria Kolosova, Skin on Skin en DJ Gigola. Dit zijn enkele van de meest gewilde dj's van dit moment. Daarnaast is er veel ruimte gereserveerd voor talent van eigen bodem. Zo krijgen Blck Mamba, Emily Jeanne en Zouzibabe een welverdiende plek in de schijnwerpers. De Antwerpse Lola Haro gaat voor de gelegenheid zelfs back-to-back met de Berlijnse technolegende Marcel Dettmann, een primeur.

Bezoekers zullen deze zomer een aantal belangrijke veranderingen opmerken. Na het succes van maar liefst twee nieuwe podia, waaronder de Live Stage, krijgen live bands een steeds prominentere positie tussen alle electronische acts. Die lijn wil de organisatie nu doortrekken met een zevende podium, volledig gewijd aan chill-out, downtempo en ambient optredens. Verder kun je een complete audiovisuele reis van begin tot eind verwachten, inclusief een geupgrade lichtproductie, verbeterde soundsystems, meer verrassende details en meer kunstinstallaties over het hele terrein. Tot slot is er goed nieuws voor degenen die op de camping blijven. De organisatie zal dezelfde capaciteit behouden en tegelijkertijd de kampeerervaring verbeteren door een muziekpodium te introduceren en de chillzone te upgraden.

Koop je tickets via Paylogic.

Groen festival
Sinds dag één heeft het Paradise City team hard gewerkt om hun evenement zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Daarom zijn ze blij te kunnen delen dat Paradise City opnieuw is geselecteerd als een van de groenste festivals ter wereld door A Greener Festival. Deze internationale non-profit organisatie beoordeelt evenementen op hun duurzaamheidsinspanningen. Voor het vierde jaar op rij krijgt Paradise City het maximum van vier sterren - iets wat niemand hen nog voor deed - waarmee het een van de groenste muziekfestivals op het continent is.