Partyflock
 
­ Nederland

Vinyl & CD Festijn Amsterdam!

gepubliceerd door , op
Vinyl & CD Festijn Amsterdam!
17 januari 2024
De Record & CD Fair Amsterdam staat klaar om het nieuwe jaar te laten bruisen op zaterdag 20 januari 2024, in de RAI Amsterdam. RecordPlanet presenteert een prachtig beurs met een internationaal tintje en meer dan 100 stands.

Wees verzekerd van je toegang en koop nu je kaartje voor een duik in een wereld vol vinyl- en cd-schatten! Deze festiviteit is een ware belevenis voor muziekliefhebbers, met buitenlandse stands vol unieke vondsten, variërend van exclusieve edities tot kleurrijk vinyl en zeldzame bonustracks. Van muziekmemorabilia tot cd's in diverse prijsklassen, hier vind je voor elk wat wils. Ontdek de intieme sfeer van dit festijn, geliefd bij verzamelaars en muziekfans. Opnieuw worden de Europa Foyer en de betoverende Diamond Lounge van de RAI Amsterdam het decor van dit onvergetelijke evenement.

Koop je tickets via Eventgoose

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 8,50 incl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar, indien onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang.

De Record & CD Fair Amsterdam vindt plaats op zaterdag 20 januari 2024 van 10.00 tot 17.00 uur.