Partyflock
 
­ Nederland

De 25 Plus Party maakt grootse comeback in STARSKY Club te Londerzeel

gepubliceerd door , op
25 plus Party
17 januari 2024
Na enkele jaren van radiostilte is de 25 Plus Party terug van weggeweest en vestigt deze zich opnieuw in de vertrouwde STARSKY Club in Londerzeel. Vienna Larivière, de nieuwe uitbaatster van het naastgelegen café 't Centrum, is momenteel druk bezig met een grondige modernisatie van de feest- en fuifzaal en zal op zaterdag 3 februari 2024 haar eigen unieke concept lanceren.

Elke eerste zaterdag van de maand opent de 25 Plus Party haar deuren van 21.00 tot 04.00 uur voor een avond vol dans en plezier. Elke editie wordt gekenmerkt door een uniek thema, waarbij de zaal wordt getransformeerd met bijpassende decoratie. Maandelijks worden de jarigen gevierd en voor groepen van 4 dames staat er een speciale verrassing klaar.

Met DJ Stan en Nico Nobels als vaste huis-dj's belooft de dansvloer een reis door verschillende genres en tijdperken te worden. De muzikale verhalen van beide dj's zullen samensmelten tot een onweerstaanbare mix, waarmee de 25 Plus Party naar nieuwe hoogten wordt getild.

"Na het overlijden van mijn dierbare vader in 2022 ben ik vastbesloten om de 25 Plus Party nieuw leven in te blazen. Elke eerste zaterdag van de maand openen zal een extra speciaal moment zijn, een eerbetoon aan mijn papa, den Dirk." aldus organisatrice Vienna Larivière.

Kom de vernieuwde 25 Plus Party op zaterdag 3 februari ontdekken en verzeker jezelf van een onvergetelijke avond vol muziek, dans en verrassingen! Reserveer alvast je lidkaart via 25plusparty.be.