Partyflock
 
­ Nederland

Defqon.1 Weekend Festival onthult grootste line-up ooit voor 2023 editie

gepubliceerd door , op
Defqon.1
6 mei 2023
FeestDefqon.1 · Path of the Warrior Site
Datumdonderdag 22 juni 2023
LocatieWalibi Holland Site
's Werelds grootste hardere stijlen festival, Defqon.1, biedt ruimte aan meer dan 350 artiesten, vier dagen aan verbluffende slotshows inclusief heel veel pyrotechniek, een goed gevuld entertainmentprogramma met workouts, een luchtbed rave, Sunday Funday, POWER HOUR en nog veel meer

Defqon.1 trekt jaarlijks 100.000 bezoekers van meer dan honderd nationaliteiten die samen van de spectaculaire producties met verbluffende podia, pyrotechniek en visuele effecten genieten

Defqon.1 Weekend Festival vindt plaats van 22 t/m 25 juni in Biddinghuizen

Defqon.1 Weekend Festival, 's werelds grootste hardere stijlen festival, onthult de monumentale line-up voor de 2023 editie. Van 22 tot en met 25 juni wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen opnieuw gevuld met vier dagen aan de beste sounds en entertainment uit de hard dance scene. Omdat de tickets afgelopen oktober in zo'n rap tempo uitverkocht raakten heeft Defqon.1 besloten om 25 februari om 13.00 uur een extra batch weekend- en dagtickets vrij te geven.

De volledige line-up van Defqon.1 2023 werd onthuld tijdens de 'The Release' uitzending van vanavond, waarvoor duizenden fans afstemden op een avond vol entertainment en beelden van eerdere Defqon.1 edities. Op de bekende RED mainstage staan genre pioniers D-Block & S-te-Fan, D-Sturb, anthem makers Sub Zero Project samen met Devin Wild, Ran-D en Rebelion met een speciale Spotlight showcase. De BLUE Stage biedt een podium aan enkele van de grootste raw-hardstyle artiesten die er zijn, waaronder Gunz For Hire, Cryex, Rejecta, Sickmode, Rooler en The Purge. Op de BLACK stage staat de legendarische Angerfist in de schijnwerpers, evenals Dr. Peacock, Mad Dog, Miss K8 en een speciale back-to-back freestyle hardcoreset van Outsiders & Korsakoff.

Naast elke dag een spectaculaire eindshow en een geweldige line-up is er nog ontzettend veel te beleven voor bezoekers. Op donderdag worden weekendbezoekers getrakteerd op een spetterende openingsshow tijdens The Gathering en een indrukwekkende slotshow, The Tribute, bij de UV stage. Op vrijdagmiddag treedt Phuture Noize op tijdens The Opening Ceremony, waarin hij zijn dj-set met live-elementen combineert tot een indrukwekkend geheel. Op zaterdagochtend staat de UV stage in het teken van de Warrior Workout, waarbij de energie van het publiek door een groep professionele trainers hoog wordt gehouden tijdens 's werelds grootste 'harder styles workout'. In de middag vindt traditiegetrouw om 16:00 POWER HOUR plaats: een adembenemende choreografie van dansers, stunts, acts en het beroemde 'left-right' moment dat elk jaar viraal gaat.

Sunday Funday zorgt voor extra 'eye candy' op de laatste dag door het publiek uit te nodigen zich volledig te verkleden voor een kleurrijke viering van zelfexpressie. Maar er is meer. Zo kunnen bezoekers tijdens het innovatieve Open Air Bed Concert op zondag lekker chillen op luchtbedden bij de BLACK Stage, terwijl een pianist vertolkingen van hardere stijlen klassiekers speelt, voorafgaand aan een enorme luchtbedrave. The Closing Ceremony op zondag is traditioneel het verbluffende slotakkoord van het festival. Hierbij zal de 'Godfather Of Hardstyle' The Prophet zijn laatste set ooit draaien en het gehele festival samenbrengen bij de RED Stage voor een explosieve finale. Daarnaast kunnen bezoekers ook dit jaar weer een bijdrage doen bij The Altar door hun sneakers op te offeren aan de Defqon.1 goden voor een ongewoon kunstwerk.

Naast dit alles biedt The Wasted Lands Camping afterparty's en te gekke activiteiten, waaronder vuurshows en speelruimte, maar ook een wellness area voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen.

Wie afgelopen oktober geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, heeft vanaf 25 februari om 13.00 uur nog één keer de kans om alsnog weekend- en dagtickets aan te schaffen.

2 opmerkingen

💪