Partyflock
 
­ Nederland

Central Park maakt volledige zondag line-up bekend

gepubliceerd door , op
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden in Utrecht. Met op de line-up onder andere Kensington, Antoon, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek, Snelle, Kraantje Pappie en Chef'Special. Met de komst van het tweede area, De Spiegeltent, is er voor ieder wat wils. De hosting van dit area is op zondag 19 juni namelijk in handen van Stuk.

Waar het razend populaire trio van StukTV op YouTube domineert met ruim 2.3+ mln abonnees, rocken ze de laatste jaren ook in clubs en op grote festivals. Het dj-collectief staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte. Tijdens een set van Stefan (MC) en Giel (DJ) wordt de hele boel gesloopt! Ook DAI$Y, Dansado & de Feestmeester en Kruzo zorgen ervoor dat er genoeg gedanst kan worden op het popfestival wat op zondag 19 juni toegankelijk is voor alle leeftijden.

De Mainstage zal in het teken staan van Nederlandse pop/rock met op zondag Chef'Special, Krezip, Snelle, Nielson, Suzan & Freek en Antoon. De complete line-up voor beide dagen is te vinden op centralpark.nl.

Over Central Park
Laat je op 18 & 19 juni verrassen door tientallen mobiele keukens op de picknickweide, vaar over de vijvers van het groene Park Tranwijk en geniet van het hemelse uitzicht vanuit het reuzenrad. In 2022 zal het festival twee dagen duren met op zaterdag een minimum leeftijd van 18 jaar, de zondageditie is toegankelijk voor alle leeftijden.