Partyflock
 

Sensation kondigt indrukwekkende line-up

gepubliceerd door , op
Het legendarische Sensation keert na vijf jaar terug naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De verwachtingen voor het event op 2 juli waren al hooggespannen en de or ganisatie kondigt nu de komst van 's werelds meest bekende house artiesten aan. Zo betreden ACRAZE, Diplo & MK, Franky Rizardo, MALAA, Noizu, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano het podium betreden tijdens deze 133e wereldwijde editie van de grootste club op aarde. De Deluxe en Panorama Lounge tickets zijn volledig uitverkocht, fans kunnen nu nog de laatste Regular tickets bemachtigen via sensation.com.

Op de mainstage is de uit Florida afkomstige sensatie ACRAZE te bewonderen, die zowel de Britse top 10 als de derde plek in de Amerikaanse Billboard Dance Chart wist te bereiken met de enorme hit 'Do It To It'. Een must-see is het back-to-back optreden van Diplo en house legende MK. Diplo ontving lovende kritieken voor zijn onlangs uitgebrachte titelloze album. MK is het pseudoniem van Marc Kinchen, die talloze remixen maakte voor artiesten als Lana Del Rey, Mark Ronson, Wankelmut en Nightcrawlers. De Nederlandse ster-dj Franky Rizardo, een van de grootste exportproducten van de Nederlandse housemuziek, maakt zijn langverwachte debuut op Sensation, nadat hij als aspirerend dj het evenement zelf vaak heeft bezocht.

Frankrijk wordt in de line-up vertegenwoordigt door Malaa, een favoriet van Parijzenaar Tchami en zeker geen onbekende op 's werelds grootste festivals. Rasentertainer Lee Grant keert terug als de 'stem van Sensation', terwijl de rijzende ster Noizu voor het eerst zijn opwachting maakt op het event. Deze uit Los Angeles afkomstige artiest staat op het favorietenlijstje van Skrillex. Een van de grootste en meest geliefde producers uit de dance wereld Oliver Heldens betreedt nazijn overweldigende ADE-shows opnieuw het podium in Amsterdam. Sensation-residents Sunnery James & Ryan Marciano spelen een thuiswedstrijd en maken de line-up van de main arena compleet. Samen met de indrukwekkende line-up van de gloednieuwe Silver Stage in de Deluxe-area, met onder anderen Biscits, Dombresky, La Fuente, Martin Ikin, Mr. White en RAYNOR, belooft dit een van de meest spraakmakende edities van Sensation ooit te worden. Vaste bezoekers weten dat ze een show van wereldklasse mogen verwachten, die een lust voor zowel het oog als de oren is.

Sinds de eerste editie in het jaar 2000 is Sensation een baanbrekend evenement, dat de lat voor festival producties voor eens en altijd naar een hoger niveau heeft getild. Het evenement heeft generaties houseliefhebbers, dj's en producers geïnspireerd en blijft de beste nieuwe talenten naar de voorgrond schuiven. Met een spectaculaire line-up, state-of-the-art podium en overweldigende showmomenten, biedOSensation 2022 bezoekers een ongeëvenaarde avond.

Het thema van dit jaar luidt 'YES.' en is gewijd aan het sentiment dat nu meer dan ooit weerklinkt in het nachtleven, namelijk dat positiviteit altijd overwint en dat je het leven samen moet vieren.

De laatste beschikbare kaarten zijn verkrijgbaar via sensation.com.

De volledige line-up in alfabetische volgorde

9 opmerkingen

 
Indrukwekkend matig ja!
Ja, nu alleen de indrukwekkende namen nog!
;D
Ook daar lijken de gouden jaren voorbij te zijn...
laatste aanpassing
Sorry maar, voor dat geld had ik toch een betere Line up verwacht. Gelukkig de keuze gemaakt om geen kaarten te kopen. Erg teleurstellend......
Wat is er gebeurd met namen als:

Marco V
Swedish House Mafia
Johan Gielen
Reinier Zonneveld

Dit soort namen had ik er graag bij gezien. Misschien persoonlijke smaak. Al die EDM namen doen mij helemaal niks.
laatste aanpassing
Uitspraak van Michael & Joanne op vrijdag 15 april 2022 om 10:00:
Wat is er gebeurd met namen als:

Marco V
Swedish House Mafia
Johan Gielen
Reinier Zonneveld

Dit soort namen had ik er graag bij gezien. Misschien persoonlijke smaak. Al die EDM namen doen mij helemaal niks.


Ik vroeg me precies hetzelfde af. Voor het geld wat je voor een ticket betaald verwacht je toch wel wat meer..... Ook deel ik je mening over edm.
Sensation is altijd duur en ja, de tijd van Marco V, Johan Gielen, Armin, enz. is voorbij, dus dat gaat niet veranderen. Dit spreekt me echter ook met de blik van nu niet aan. RM&SJ is pure armoede en de rest boeit weinig of is ook passé.
 
Honderd euro voor een kaartje? Das een sensationeel dure prijs......
Ben blij dat ik geen kaarten heb gekocht :lol: Niets voor mij dit