Partyflock
 

Zo kun je je optimaal voorbereiden op het festivalseizoen!

gepubliceerd door , op
Zo kun je je optimaal voorbereiden op het festivalseizoen!
11 april 2022
Het festivalseizoen begint ons te besluipen nu de zomer eraan zit te komen. Het is dus tijd om na te denken over hoe je je kunt voorbereiden en wat je gaat dragen. Festivals kunnen leuk zijn, maar als je je niet dienovereenkomstig voorbereidt, kun je als een vermoeide puinhoop naar buiten komen, vooral wanneer seizoensgebonden allergiesymptomen toeslaan, en dat kunnen ze, wanneer je ze het minst verwacht! Je bent gewend om thuis te lijden als de drogisterij maar een paar straten verderop is, maar wat als je op een festival vastzit en er geen verlichting in zicht is?

Maak je geen zorgen, daarom zijn we hier, om je eraan te herinneren hoe en wat je moet inpakken om ervoor te zorgen dat je dit festivalseizoen bovenaan staat, klaar om te genieten van de muziek en de zon! We hebben namelijk vijf essentiële tips verzameld om in te pakken en voor te bereiden op het festivalseizoen.

Doe onderzoek
Maak kennis met de festival line-up! Dit zal je helpen elke dag beter te navigeren en ervoor te zorgen dat je geen van de acts mist die ervoor zorgden dat je in de eerste plaats naar het festival wilde gaan. Maak een afspeellijst om je op te peppen en download de festival-apps en stel de push-instellingen in zodat je op de hoogte blijft van eventuele last-minute wijzigingen in de line-up! Net als wanneer je wilt gaan gokken op bet365 review, moet je dus ook voordat het festivalseizoen begint goed onderzoek doen.

Pak alles in
Je hoeft je koffer niet elke dag mee te nemen naar het festival, dus pak alles in, zelfs wat medicijnen voor noodgevallen. Je weet nooit wanneer seizoensgebonden allergieën zullen toeslaan en er is niets erger dan ergens aankomen en naar beneden komen met een soort vermoeidheid die je plezier in de weg staat. Doe jezelf een plezier en bekijk de dagelijkse pollenvoorspelling en maak jezelf vertrouwd met de allergieën waar je last van hebt om een beter idee te krijgen van het identificeren van symptomen, wat ze veroorzaakt en welke soorten allergieën je zou kunnen beïnvloeden.

Vergeet je zonnebrandcrème niet
Deze is essentieel, vooral als je make-up draagt. De juiste zonnebrandcrème voor onder je make-up kan je festivalervaring maken of breken, je blijft hiermee de hele dag prachtig en beschermd. Niets kan het plezier sneller bederven dan een zonnebrand. Breng het vaak opnieuw aan en vergeet het vaak gemiste deel onder je haar niet!

Blijf gehydrateerd
Dit lijkt een makkelijke tip, maar vergeet beslist niet om gehydrateerd te blijven als je naar een festival vliegt. Drink veel water voor, tijdens en na de vlucht en zoek naar dranken met veel elektrolyten, zoals kokoswater. Er is niets erger dan het festival moe, uitgedroogd en met hoofdpijn te beginnen.

Neem ademende kleding mee
Stoffen als neopreen en polyester zijn misschien je vriend in de winter, maar kies in de zomer voor transparante, ademende stoffen zoals katoen en linnen om je de hele dag koel en gelukkig te houden.