Partyflock
 
­ Nederland

Mysteryland maakt volledige line - up voor 2022 editie bekend

gepubliceerd door , op
Nu de festivalzomer steeds dichterbij komt en festivalgangers eindelijk weer de dansvloer mogen betreden, kondigt Mysteryland de volledige line-up van hun langverwachte 2022 editie aan. Met optredens van onder anderen ACRAZE, Alan Walker, Carl Cox, DJ Snake, Dom Dolla, Fedde le Grand, artist=42576 name="Frequencerz"], Kapuchon, Kölsch, Kris Kross Amsterdam, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Ronnie Flex & The Fam, Sefa, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Tijana T en Volvox belooft Mysteryland wederom een magistraal hoogtepunt van een nu al ongekend festivalseizoen te worden.

Dat Mysteryland fans niet meer kunnen wachten op de festivalzomer is wel duidelijk. Met nog een half jaar voordat het feest losbarst zijn enkel Zondag - en Camping + Weekend tickets nog verkrijgbaar. Net zoals voorgaande jaren brengt Mysteryland ook dit jaar meer dan 300 van 's werelds meest prominente artiesten bij elkaar om op te treden op meer dan 22 adembenemende podia. Festivalgangers kunnen hun hart ophalen in de verschillende area's in de buitenlucht en in de enorme tenten met lasershows en state of the art geluid systemen. Door de diverse stages en uiteenlopende line-up met artiesten, biedt Mysteryland in het laatste weekend van augustus voor ieder wat wils; van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats.

Stages zoals die van Thunderdome en Q-dance hebben wederom een prominente plek op het festival en showcasen de skills van legendarische artiesten en aanstormend talent binnen de hardere stijlen. Met optredens van onder anderen Sefa, D-Block & S-te-Fan, Ran-D en Partyraiser, belooft het op beide stages harder dan hard te gaan tijdens de 2022 editie van Mysteryland. Verwacht ook deze editie gigantische podia, fenomenale special effects en een memorabele vuurwerk ervaring tijdens de eindshow.

Wereldbekende DJ's nemen verschillende podia over om er een onvergetelijk weekend van te maken. Zo brengt Oliver Heldens zijn Heldeep stage voor het eerst naar Mysteryland en zijn Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar weer aanwezig met hun eigen Sexy by Nature stage. Aan techno fanaten is ook gedacht met energieke optredens van onder anderen Carl Cox, die dit jaar zijn Awesome Soundwave analoge live stage presenteert, en is ook Sven Väth met zijn label Cocoon weer van de partij met een eigen stage. De Sluwe Vos host dit jaar voor het eerst zijn eigen stage op het festivalterrein en ook nieuw is de Adonis Stage van Carlos Valdes, waar Carlos je samen met Tijana T en Volvox b2b Amanda Mussi een mix voorschotelt van Italo, Chicago, Detroit en andere house en techno genres.

De Nederlandstalige artiesten zijn eveneens goed vertegenwoor digd op het festival. Zo host Freddy Moreira dit jaar voor het eerst zijn eigen stage Moreira's Mansion en zetten ook onder anderen Antoon, Bilal Wahib, Ronnie Flex & The Fam en Kevin & The Animals een unieke show neer op de Vunzige Deuntjes stage. De stage host is begonnen in een kleine club in Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands' meest toonaangevende urban- concepten. Deze editie is Vunzige Deuntjes terug met een hun grootste stage tot nu toe, die wordt overgenomen door de meest succe svolle R&B en hiphop artiesten uit de Nederlandse scene.


De Mysteryland camping is dit jaar groter dan ooit en belooft de campingbezoekers het hele weekend onvergetelijke afterparties te geven. Op vrijdag host Franky Rizardo de FLOW stage, waarbij de techhouse centraal staat, en ook Dom Dolla en Afrojack's house alias Kapuchon zijn op de camping aanwezig. Hip-hop liefhebbers genieten op zaterdag 3 uur lang van een exclusieve set van Wouter S. b2b Moksi op de afterparty op zaterdag en met optredens van ond er anderen Rebelion en Rejecta worden ook de hardstyle fans niet vergeten.

Om de 2022 editie van het festival op een onvergetelijke manier te eindigen, heeft Mysteryland een verrassing voor haar bezoekers in petto. De zondagavond van het festival zal op een spectaculaire manier worden afgesloten door een Mystery Headliner met een knallende eindshow. Ondanks dat de organisatie fans nog even in spanning houdt over de laatste act voor Mysteryland 2022, belooft het festival hoe dan ook een ongekend hoogtepunt van de festivalzomer te worden.

Nadat alle Zaterdag-en Weekend kaarten binnen een mum van tijd volledig uitverkocht waren, zijn de laatste Zondag en Camping + Weekend tickets nog verkrijgbaar via mysteryland.nl. Over

Mysteryland
Mysteryland is het leidende elektronische muziekfestival van Nederland, georganiseerd door ID&T. De eerste editie van Mysteryland vond plaats in 1993 en daarmee is het festival het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar trekt het festival ruim 100.000 bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten, die 300 artiesten zien optreden op 20 stages. Mysteryland heeft artiesten waaronder Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren, Carl Cox, Nervo en Avicii verwelkomd op haar unieke festivalterrein. Het festival staat jaarlijks bekend als afsluiting van het festivalseizoen en representeert alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek; van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats.

3 opmerkingen

Bij Mysteryland zijn ze helemaal gek geworden.
97 euro voor een zaterdagticket... als je dan de lineup ernaast legt, kom je tot de conclusie dat de prijs flink is gestegen maar de echt grote jongens niet aanwezig zijn.

Enorm zonde.
Gaat toch niet door
Uitspraak van Sharpshooter85 op woensdag 2 maart 2022 om 18:09:
Bij Mysteryland zijn ze helemaal gek geworden.
97 euro voor een zaterdagticket... als je dan de lineup ernaast legt, kom je tot de conclusie dat de prijs flink is gestegen maar de echt grote jongens niet aanwezig zijn.

Jaa het gaat echt nergens meer over.. En is niet alleen bij Mysteryland zo. Had kaarten voor EDC Portugal wat eigenlijk in 2020 voor het eerst in Europa gehouden zou worden en na 2 jaar hebben ze maar besloten dat EDC hm niet word dus hebben ze maar een compleet ander festival ervan gemaakt en dus mega veel namen geschrapt.. Bij Milkshake moesten mensen die al 2 jaar hun kaarten hadden behouden weer hun kaarten terug geven aan Milkshake om vervolgens weer aan een nieuwe voorverkoop mee te moeten doen met een dikke prijsverhoging van kaarten..
Ik snap wel dat al die bedrijven schade hebben door de corona maar wij als bezoekers worden echt mega genaaid nu.