Partyflock
 
­ Nederland

SLAM! viert einde coronamaatregelen met 60 uur MixMarathon XL

gepubliceerd door , op
SLAM! viert einde coronamaatregelen met 60 uur MixMarathon XL
25 februari 2022
OrganisatieSLAM! Site
Morgen is dé dag waarop bijna alles weer mag. Dit laat SLAM! natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het Pop & Dance station van Nederland viert het einde van de coronamaatregelen met de SLAM! MixMarathon XL, 60 uur in de mix. Drie dagen lang - vanaf vrijdag 25 februari 06.00 uur tot en met zondag 27 februari 18.00 uur - gaat SLAM! helemaal los met maar liefst 50 verschillende dj's op het programma. Zo worden luisteraars getrakteerd op muziek van onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero en Kris Kross Amsterdam en kunnen ze festival tickets winnen voor 7th Sunday Festival, Lakedance en Dance Valley. Kortom, alles wat je nodig hebt om het leven eindelijk weer maximaal te vieren.

Dansen tot in de late uurtjes, feesten totdat je erbij neervalt en bier drinken in de kroeg. Het mag weer! Bij SLAM! is er enorm naar dit moment toegeleefd. Reden om dit extra groots te vieren. De SLAM! MixMarathon is normaal gesproken 24 uur, maar speciaal voor dit bijzondere moment gaat de marathon 60 uur in de mix.
Naast live-optredens in de studio brengt SLAM! op zaterdagavond een speciale editie van The Boom Room live vanaf het indoor "Toffler Indoor Festival" in Rotterdam.

SLAM! MixMarathon
De SLAM! MixMarathon is al ruim vijf jaar een vast onderdeel van de SLAM! programmering en ongekend populair bij de doelgroep. Iedere vrijdag hoor je van 's morgen zes tot 's avonds laat de lekkerste dancemuziek van de grootste artiesten in de mix op SLAM!.

1 opmerking

De wappies op Partyflock zijn wel stil zeg.