Partyflock
 
­ Nederland

Central Park op 18 & 19 juni

gepubliceerd door , op
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden. Met op de line-up onder andere Kensington, Krezip, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek en Chef'Special. "Het zal een extra bijzondere editie worden, niet alleen omdat we al twee jaar wachten om weer samen te komen en te genieten van live muziek, maar ook omdat het dit de laatste editie zal zijn waarop we Kensington gaan zien in de huidige formatie met leadzanger Eloi." Aldus de organisatie.

De Utrechtse band Kensington is inmiddels twee keer doorgeschoven, nadat coronamaatregelen in 2020 en 2021 het organiseren van het festival onmogelijk maakten. "We hebben er alles aan gedaan alle artiesten mee te nemen naar de editie van 2022." Met een aantal verschuivingen is het de organisatie ook daadwerkelijk gelukt. Maan is de enige artiest die er niet bij kan zijn, maar Antoon en RONDÉ komen daar voor in de plaats.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor beide festivaldagen start vrijdag 4 februari om 12:00 via centralpark.nl. "Er zijn na de verplaatsing in verband met corona vorig jaar wat kaarten teruggekomen maar deze zijn, met name voor de zaterdageditie, erg beperkt." Eerder gekochte tickets uit 2020 en 2021 blijven geldig voor de editie van 2022. Alle informatie is te vinden op de website.

Over Central Park
Laat je op 18 & 19 juni verrassen door tientallen mobiele keukens op de picknickweide, vaar over de vijvers van het groene Park Tranwijk en geniet van het hemelse uitzicht vanuit het reuzenrad. In 2022 zal het festival twee dagen duren met op zaterdag een minimum leeftijd van 18 jaar, de zondageditie is toegankelijk voor alle leeftijden.