Partyflock
 
­

Flaneer op je favoriete festival met Gabberwear!

gepubliceerd door , op
afbeelding Flaneer op je favoriete festival met Gabberwear!
Afgelopen tijd was het helaas niet vanzelfsprekend om verschillende festivals te bezoeken. Maar juist daarom is het extra leuk om, voor wanneer het weer kan, een opvallende outfit aan te trekken. Met de items van Gabberwear zou dit zeker moeten lukken! Ben jij ook helemaal ready om te shinen op je volgende festival? Ik kan je daarmee helpen. Om voor jou het kiezen van dé perfecte outfit een stuk makkelijker te maken, hier een aantal tips:

Kleurrijk trainingspak
Houd je van comfort, maar vind je het niet erg om aandacht te trekken met je outfit? Dan is een kleurrijk trainingspak ideaal. Zo kun je bij Gabberwear uit haast alle kleuren van de regenboog kiezen. Daarbij zien deze pakken er niet alleen mooi uit, ze zitten ook nog eens heel erg lekker! De items bieden immers meer dan genoeg beweegruimte. Het is dus vanzelfsprekend dat je met dit setje zelfverzekerd op de dansvloer zal staan.

Hardcore merchandise
Ben je bereid om nog een tikkeltje extremer te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want om je outfit helemaal compleet te maken, zijn er zat merchandise items om in te slaan. Het assortiment bestaat uit zowel oorbellen, als mutsen en pols zweetbandjes voor echte gabbers. Heb je specifiek iets nodig voor de warmere dagen? Dan heeft Gabberwear ook waaiers voor je. Dus wil jij je outfit een boost geven? Aarzel niet en word eigenaar van een van deze items.

Gabberwear gift bag!
Last but not least: een gabberwear gift bag voor de echte diehards! Misschien mis je het wel om met die ene goede vriend van je te dansen op een festival. Of misschien gun je dit geschenk iemand gewoon enorm. Voor die ene persoon, is deze giftbag een perfect cadeau. Deze set beschikt onder andere over een stringbag, waaier, keychain en een bidon. En dat allemaal van hardcore. Had je nog geen cadeau voor een van je gabber maatjes? Dan zou ik deze snel inslaan.