Partyflock
 
­

De lockdown knallend weer uitkomen? Zo doe je het!

gepubliceerd door , op
afbeelding De lockdown knallend weer uitkomen? Zo doe je het!
De nieuwe lockdown betekent helaas voor ontzettend veel partijen weer een enorme tegenslag. Er kan weer enkele maanden lang weinig tot geen geld verdiend worden en de financiële situatie was in veel gevallen al niet al te best. Het is voor de ondernemers dan ook wachten tot de lockdown eindelijk weer voorbij is. Zodra de lockdown voorbij is, is het zaak om zo snel mogelijk weer vol in de spotlight terecht te komen. Benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over.

Beurzen
Een leuke manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen is door een beurs te bezoeken. Op een beurs komen diverse bedrijven samen om de producten en of diensten aan potentiële klanten en partners te laten zien. Nu zullen de beurzen de eerste maanden na de heropening van de maatschappij enorm druk bezocht worden. Het is dan ook zaak dat jouw stand in het bijzonder opvalt ten opzichte van de andere stands. Je kunt dit het beste doen door een soort van vermaak toe te voegen aan jouw stand. Zo kun je bijvoorbeeld een Race Simulator huren. Deze zal in de grote hal enorm opvallen en zal er dan ook voor zorgen dat veel mensen jouw stand even zullen bezoeken. Je huurt hier dus een stukje bezoekers garantie mee!

Acties
Het klinkt misschien een beetje krom na een periode van financiële tegenslag, maar we raden iedere ondernemer aan te werken met acties. Zodra we weer alles mogen gaan mensen van zichzelf ook op zoek naar nieuwe dingen. Denk hierbij aan nieuwe restaurants, nieuwe kroegen en bijvoorbeeld nieuwe kledingwinkels. Als jij vanaf moment één de potentiële nieuwe klanten weet te trekken, dan is de kans groot dat deze in de toekomst bij jou zullen blijven komen. Met deze acties zul je op voorhand dus nog wat extra verlies maken, maar op de lange termijn heb je meer kans om je geleden verliezen weer terug te verdienen. Pas hierin met name op het kortingspercentage. Je kunt wel stunten met hoge kortingen, maar verkoop nooit producten en/of diensten onder de verkoopprijs!