Partyflock
 
­

Wat trekken we aan met carnaval? Een paar tips voor vroege beslisser

gepubliceerd door , op
afbeelding Wat trekken we aan met carnaval? Een paar tips voor vroege beslisser
Voorzichtig mogen we er al weer naar uitkijken: carnaval 2022. Eind februari trappen we - als het goed is - het feest der feesten weer af. Weet jij al wat je aantrekt deze editie? Met het uitzoeken en bestellen van carnavalskleding begint de voorpret pas écht! Voor de vroege beslisser zetten we de trends voor 2022 alvast op een rijtje. Dit zijn de outfits waarmee jij gaat scoren.

1. Abba is back!
De terugkeer van Abba maakte coronajaar 2021 een stukje beter. Om dat te vieren, brengen veel mensen dit carnavalsseizoen een ode aan de populaire zweedse band. Abba kostuums zijn in 2022 namelijk een heuse trend! Denk aan wijde broekspijpen en enorme mouwen. Geen kleur is gek genoeg: ga jij voor classy wit, of kies je liever aquablauw of zelfs zilver? Een grote plus aan deze outfits is dat ze ook nog eens enorm lekker zitten. Ideaal om in te dansen!

2. Squid Game: dé populairste carnavalskleding voor jongeren
De Netflix-sensatie 'Squid Game' komt je vast bekend voor. Wereldwijd wist de satirische serie al zo'n 111 miljoen - vooral jonge - kijkers te boeien. In Squid Game doen honderden mensen mee aan een afvalrace. De winnaar krijgt een grote geldprijs. De verliezers worden koelbloedig vermoord.

De deelnemers zijn allemaal gekleed in een groen-blauw trainingspak. Niet gek dus dat deze outfit razendpopulair is onder jonge carnavalsvierders. Ook de kostuums die de koelbloedige bewakers dragen zijn een echte carnavalstrend dit jaar. Dit zijn soortgelijke trainingspakken, maar dan in het rood gecombineerd met zwarte maskers. Dit zijn rode trainingspakken, gecombineerd met zwarte maskers.

3. Britney is back!
Wie was er dit jaar vaker in het nieuws dan Britney Spears? Dit carnavalsseizoen vieren veel mensen #freebritney. Kostuums gebaseerd op de popster zijn namelijk razend populair, een echte carnavalstrend. De keuze is reuze: ga je voor het onschuldige schoolmeisje, of liever voor de sexy stewardess?

Al met al is er genoeg om uit te kiezen dit jaar! Hopelijk hebben wij jou wat inspiratie en tips gegeven om jouw outfit tijdens carnaval 2022 naar een hoger niveau te tillen! Ben jij er vroeg bij dit seizoen? Alleen dan weet je zeker dat je carnavalskleding goedkoop kunt aanschaffen!

3 opmerkingen

Eh, wat is dat nou weer?
Zelfs de reclame hier is kut geworden.­
laatste aanpassing
Britney staat vooral in de blote kont of in een string.­ Dat is een makkelijke outfit dus