Partyflock
 
­

Armin van Buuren toont de kracht van muziek op achttiende jaarmix · A state of trance year mix 2021

gepubliceerd door , op
Het afgelopen jaar heeft muziek ons niet alleen samengebracht, maar dient het ook als een lichtpuntje voor velen in deze donkere tijden. De connectie met muziek is dan ook wonderbaarlijk. Het is er voor iedereen om kracht uit te putten en deze onvoorwaardelijke liefde voor muziek komt volledig tot zijn recht op de achttiende editie van Armin van Buuren zijn zinderende jaarmix: 'A State Of Trance Year Mix 2021'.

Luister naar 'A State Of Trance Year Mix 2021 (Mixed by Armin van Buuren)'Deze gloednieuwe twee uur durende jaarmix van de vijfvoudig nummer 1 DJ ter wereld is samengesteld om fans terug naar de dansvloer te leiden. De uiteindelijke selectie bestaat uit meer dan 100 van de meest geliefde producties van het jaar van de meest spraakmakende artiesten zoals Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Gareth Emery, Kryder, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Tinlicker en natuurlijk Armin van Buuren zelf. Met de 'A State Of Trance Year Mix' van 2021 geeft Armin van Buuren zijn fans een herinnering aan het feit dat de liefde voor muziek ons helpt om elk obstakel of tegenslag te overwinnen. Deze boodschap wordt briljant benadrukt door het ingesproken intro en outro.

Armin van Buuren: "Het is een traditie geworden om het jaar af te sluiten met een jaarmix die het beste van Trance en Progressive bevat, en het geeft me ook een moment om te reflecteren. Dit jaar ben ik dankbaarder dan ooit dat ik muziek in mijn leven heb. Het is een constante bron van licht geweest in deze moeilijke tijden en mijn liefde voor muziek is alleen maar gegroeid. Muziek zal de weg blijven verlichten en ik hoop dat het ons snel naar het einde van de tunnel zal leiden."

Tracklist

1 opmerking

Yes dat wordt weer wat uurtjes genieten!