Partyflock
 
­

SJORTO released zijn gloednieuwe eerste track

gepubliceerd door , op
afbeelding SJORTO released zijn gloednieuwe eerste track
Artiestsjorto
DJ en producer Jort Palmen, onder de naam SJORTO released zijn gloednieuwe, eerste track genaamd 'The Way I Look' Deze Elektro track brengt je meteen weer terug naar de dansvloer en is vanaf 1 december.DJ en producer Jort Palmen, onder de naam SJORTO released zijn gloednieuwe, eerste track genaamd 'The Way I Look' Deze Elektro track brengt je meteen weer terug naar de dansvloer en is vanaf 1 december beschikbaar op Spotify, Apple Music, Soundcloud, Itunes (wat nog meer?)

SJORTO is 17 jaar en heeft al vanaf jongs af aan een passie voor muziek, want naast draaien en zijn eigen muziek produceren kan SJORTO ook heel goed weg met de piano en gebruikt hij zijn piano ook bij het maken van beats voor zijn nieuwe tracks.

'The Way I Look' is de eerste track die SJORTO volledig zelf heeft geproduceerd en uitgebracht. Voor komend jaar kunnen we veel meer muziek verwachten van SJORTO. Hij is toegewijd om vanaf nu door te pakken en uiteindelijk op de Herman Brood Academy terecht te komen. Luister zijn nieuwe track en hou hem zeker in de gaten!