Partyflock
 
­

Wat zijn de beste Nederlandse muziekfestivals?

gepubliceerd door , op
afbeelding Wat zijn de beste Nederlandse muziekfestivals?
Nederland staat wereldwijd om veel dingen bekend. Hierbij kun je onder meer denken aan klompen, kaas en molens, maar natuurlijk ook aan muziekfestivals. In ons land vind je veel fantastische meerdaagse evenementen waarbij muziek centraal staat. Het is dan ook zeker een aanrader om een keer naar een van de onderstaande muziekfestivals te gaan in Nederland waarbij je zeker niet constant de Bitcoin koers zult checken! Anders kun je immers niet genieten van de muziek…

Pinkpop
Pinkpop, dat Nederland al sinds 1970 in verrukking brengt, is het oudste en langstlopende jaarlijkse toegewijde pop- en rockmuziekfestival ter wereld. 60.000 toeschouwers per dag verschijnen voor het driedaagse festival om op 4 verschillende podia uit te waaien op muziek. De volgende editie van het festival wordt georganiseerd van 17 tot en met 19 juni in Landgraaf. Vooralsnog zijn onder meer Pearl Jam, Metallica en Twenty One Pilots aangekondigd voor dit festival!

Soenda
De bruisende universiteitsstad Utrecht is de natuurlijke thuisbasis voor Soenda, een house- en technofeest dat de grasrijke open ruimtes van Recreatiegebied Ruigenhoekse Polder vult tijdens zwoele lentedagen in mei. Een spectaculaire lichtshow en vuurwerk bieden een nachtelijk decor voor grote namen als Jeff Mills, Len Faki en John Talabo, evenals tal van opkomende talenten. Op 4 december 2021 is het weer zover en vindt de nieuwste editie van Soenda plaats in Utrecht! Check de site in plaats van de Ripple koers om kaartjes te kopen!

Paaspop
Paaspop is het eerste muziekfestival van het Nederlandse festivalseizoen en wordt elk jaar in Schijndel gehouden in samenhang met de paasvakantie. Er zijn 12 podia en meer dan 175 acts gedurende het driedaagse weekend, met een breed scala aan muzikale en theatrale genres. Paaspop staat ook bekend om zijn versieringen en andere nevenattracties. Bezoekers die meer dan één festivaldag bijwonen, kiezen vaak voor een van de eclectische kampeermogelijkheden op het festivalterrein. Van 15 tot en met 17 april 2022 vindt Paaspop weer plaats nadat corona in 2020 en 2021 roet in het eten gooide.

Mysteryland
Mysteryland is een elektronisch muziekfestival dat eind augustus plaatsvindt in Haarlemmermeer, Nederland. Mysteryland biedt bezoekers een brede mix van elektronische muziekstijlen, variërend van house en techno tot hiphop, disco en dubstep. Het tweedaagse evenement staat bekend om zijn creativiteit, waarbij bezoekers worden aangemoedigd om hun meest creatieve kostuums aan te trekken en te genieten van de decoraties van de festivalpodia. Mysteryland blijft ook een van de groenste festivals ter wereld en streeft naar duurzaamheid in elk detail. Kamperen is beschikbaar direct naast het festivalterrein voor degenen die van plan zijn het hele weekend aanwezig te zijn.

Lowlands
De Lowlands Festivals vinden plaats in augustus in Biddinghuizen, Nederland, op ongeveer een uur rijden van Amsterdam. Er zijn meer dan 250 acts tijdens het driedaagse festival, op 12 afzonderlijke podia in drie gebieden, met muziek, film, stand-up comedy, theater en beeldende kunst. Ook kan de Vechain koers hier gecheckt worden. Kamperen is beschikbaar en is inbegrepen bij je toegangsprijs, maar er zijn ook extra opties voor campers en glamping beschikbaar.

5 opmerkingen

Echt een hele rare post dit
Dit is idd een heel niks zeggend stukje, heel vreemd…
Zelfs de reclame is kut hier.­
waar zijn dominator en ground zero vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
laatste aanpassing
Hele rare tekst die zo van internet geplukt lijkt te zijn en totaal niet relevant is op Partyflock