Partyflock
 
­

Dance4Liberation verhuist in 2022 naar de Wijthmenerplas

gepubliceerd door , op
Op donderdag 5 mei 2022 vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! En guess what? We verhuizen dit jaar naar de prachtige Wijthmenerplas in Zwolle waar we het festival flink kunnen gaan uitbreiden. Ja, je leest het goed; het grootste outdoor dancefestival op Bevrijdingsdag verhuist naar de Wijthmenerplas in Zwolle!

Programma
Het complete programma voor 2022 publiceren we binnenkort maar één ding is zeker; Dance4Liberation Festival krijgt ook in 2022 weer een geweldig programma waar jij als liefhebber kéihard op los kunt gaan. Houd onze socials en website de komende tijd goed in de gaten voor de laatste updates.

Ticketverkoop
De Early Bird tickets voor Dance4Liberation 2020 waren in een recordtempo uitverkocht en ook de discount tickets vlogen de deur uit. Ben jij nog in het bezit van een ticket voor Dance4Liberation 2020? Dan heb jij geluk want je tickets blijven gewoon geldig voor de aankomende festival editie in 2022.

Heb jij nog geen tickets? Jij hebt NU nog de mogelijkheid om voor de oude prijs á €17,50 (ex. Fee) je ticket(s) te kopen. Wacht niet en pak die korting nu het nog kan en verzeker jezelf van toegang (OP=OP). Tickets zijn alléén verkrijgbaar via onze officiële website dance4liberation.­nl.

Prijzen
  • Early Bird Ticket: €15,00 (ex. fee)
  • Discount Ticket #1: €17,50 (ex. fee)
  • Discount Ticket #2: €19,50 (ex. fee)
  • Regular Ticket: €22,50 (ex. fee)

Ambassadeur worden?
Meld je aan als ambassadeur van Dance4Liberation 2022, verkoop tickets mét korting aan je vrienden en spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen of gave merchandise. Meer info? Check www.dance4liberation.nl/ambassadeur

Aftermovie 2019
Check hieronder de aftermovie van Dance4Liberation 2019! Met maar liefst 30.000 bezoekers hebben wij samen met o.a. Lil Kleine, Headhunterz, Lucas&Steve en D-Block & St-Fe-Fan kéihard onze vrijheid gevierd in Zwolle!