Partyflock
 
­

Sunnery James & Ryan Marciano maken uniek track met de technische geluiden van defensie

gepubliceerd door , op
De nieuwste track van DJ- en producerduo Sunnery James en Ryan Marciano, Unseen Heroes, is nu live en te horen via Spotify en andere streaming platforms. Het is niet zomaar een nieuw nummer, de track is opgebouwd met technische geluiden die opgenomen zijn achter de schermen van Defensie. Met de meest bijzondere sounds heeft het DJ duo een nummer geproduceerd als muzikale ode aan de technici van Defensie. De track werd de afgelopen tijd al af en toe getest door de DJ's op festivals en feesten en is heel goed ontvangen. Er is ook een Music Video opgenomen op Vliegbasis Volkel, die vanaf vandaag te zien is op het YouTube kanaal van Armada Music.

Bekijk de muziek video voor Sunnery James & Ryan Marciano – Unseen HeroesAlle onderdelen van de track zijn echte technische geluiden die de bijzondere wereld van de technici van Defensie laten horen: van de afterburner van een F35, de motorgeluiden van gevechtsvoertuigen tot aan de sonar sounds van een onderzeeboot. De afgelopen tijd was online te zien hoe de DJ's deze geluiden bij Defensie opnamen en hoe ze deze verwerkten tot een unieke nieuwe track. Het duo is er zelf heel enthousiast over: "Het was echt een vette ervaring om achter de schermen bij de technici van Defensie al deze sounds op te nemen en de opname van de Music Video op de vliegbasis maakte de track helemaal af!"

[b]De unseen heroes maken de missies van Defensie mogelijk[/]b
Unseen Heroes van Sunnery James & Ryan Marciano is onderdeel van de wervingscampagne The Sound of Tech, waarmee Defensie mensen wil inspireren om te solliciteren op een technische baan bij Defensie. Kris Manders, Campagnemanager bij Defensie: "Technici zijn heel erg belangrijk voor Defensie, alleen met werkende technologie kunnen onze missies worden volbracht. En dat precies wat de track Unseen Heroes weergeeft."

Vandaag, 22 oktober, wordt de track en music video officieel gelanceerd via Armada Music. Vanaf maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober 2021 is het aan luisteraars van Radio 538 om in het programma van Barend van Deelen (iedere maandag tot en met donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur) technische geluiden van Defensie raden. Dit zijn geluiden die ook terugkomen in de track van Sunnery James en Ryan Marciano. Door de geluiden te raden, maken zij iedere dag kans op een unieke helikoptervlucht voor twee personen, aangeboden door Radio 538.