Partyflock
 
­

FestyLand presenteert volledige line-up en organiseert VrijMiBo

gepubliceerd door , op
flyer Festyland
FeestFestyland · De Festivaltuin van het Zuiden
Datumzaterdag 9 oktober 2021
LocatieBillyBird Park Hemelrijk Site
De opbouw op het terrein van Hemelrijk in Volkel is in volle gang, want op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober is het ein-de-lijk tijd voor FestyLand: De Festivaltuin van het Zuiden! De complete line-up voor "FestyLand – LIVE" en "FestyLand – FIËSTA" is bekend. Anders dan anders, maar de bezoeker lijkt er helemaal klaar voor te zijn. Zo ook voor de VrijMiBo die dit jaar voor de eerste keer, voorafgaand aan FestyLand-LIVE, plaatsvindt.

Line-up FestyLand - LIVE
Op vrijdag 8 oktober gaan de bezoekers vooral genieten van heel veel livemuziek, pop, tributes en andere vrolijke klanken. Het festivalterrein gaat speciaal 2 uur eerder open (16:00 uur), zodat niemand The Dirty Daddies hoeft te missen. Zij staan namelijk al om 16:45 uur geprogrammeerd in de Mainstage. (Dit omdat zij een andere boeking ook moesten vervroegen i.v.m. de nieuwe sluitingstijd van 00:00 uur vanwege coronamaatregelen). Natuurlijk sluit BZB de Mainstage weer vakkundig af en zijn ook de Tribute Tempel en The Pub dit jaar terug, waar men kan genieten van o.a. ABBA Fever en Hottub Heroes. Voor de liefhebber van complete gekkigheid is The Ballsroom weer the place to be en host Herrie met Gerrie ook weer een area.

Line-up FestyLand - FIËSTA
Op zaterdag 9 oktober passeren pop, dance, 90's, R&B en feestmuziek de revue en wordt het echt een fiësta in de Mainstage en de Desperados met o.a. Kraantje Pappie, FeestDJRuud, Emma Heesters, Donnie, Joel Borelli, Zanger Kafke, Tony Junior, La Fuente, STUK en Antoon. Barend & Van Breukelen (Radio 538) zijn de gehele dag de gastheren in de Mainstage en zij maken het feest compleet. In The Ballsroom zorgen o.a. Frans Duijts en Mart Hoogkamer voor een waar spektakel en kun je genieten van de beste concepten uit Brabant. Naast Herrie met Gerrie zijn ook SMÈRRIG en Disco Snolly van de partij.

VrijMiBo
De grootste VrijMiBo van de wijde regio ervaar je dit jaar op vrijdag 8 oktober op FestyLand. Voorafgaand aan FestyLand LIVE wordt namelijk de grootste VrijMiBo gehouden! Kom gezellig samen met je collega's, relaties, vrienden en bekenden om te genieten van Baby Blue, Jan Biggel, De Biergoochelaar, van een drankje en van heel veel bitterballen! Na deze VrijMiBo start aansluitend het programma van FestyLand LIVE. Het is mogelijk om een VrijMiBo + Vrijdag-ticket te kopen voor €25 of jouw bestaande ticket te upgraden voor slechts €5.

Kamperen kan het gehele weekend op de camping Hemel te Rijk, waar op zondag 10 oktober Heerlijk Hemelrijk Festival plaatsvindt, met o.a. Emma Heesters, BZB, STUK & Friends, Antoon, Mart Hoogkamer, Baby Blue en Queen by Crazy Little Things.

Tickets
Nog nooit ging het zo razend hard met de kaartverkoop. Mis het niet en koop een ticket via festyland.­nl.