Partyflock
 
­ Nederland

RANI brengt een zomer vol liefde met Sugar Rush

gepubliceerd door , op
RANI brengt een zomer vol liefde met Sugar Rush
25 juni 2021
ArtiestRANI Site
25 juni brengt RANI haar single Sugar Rush uit, de eerste van drie tracks op haar nieuwste EP: EP6. Een EP in het teken van de liefde en al haar facetten, zo legt RANI zelf uit: 'We voelen liefde op allerlei manieren en in verschillende vormen. EP6 gaat over liefde voor de mensen om mij heen. Over verliefdheid, dat high-gevoel en die gekke gevoelens die je voelt op het moment dat je iemand écht leuk vindt, over vriendschap en de zorgen die je je over iemand kunt maken. Maar ook over de donkere kant van liefde en de pijn van een gebroken hart.'



Naast Sugar Rush staan op EP6 ook tracks Mr. Perfect en Rewind, een mooi voorproefje van het debuutalbum 396 dat later dit jaar wordt uitgebracht. De drie tracks van de nieuwe EP, eerder verschenen al EP3 en EP9, laten een knap staaltje songwriting zien. RANI schrijft met een kwetsbare eerlijkheid over het vinden van haar weg naar volwassenheid en dat allemaal in een pop/R&B/hiphop-sausje gegoten.

Iets wat de zangeres in november live kan laten horen wanneer zij als support act te zien is tijdens de Europese tour van Greyson Chance. Daarna volgt nog een tour van RANI langs de Nederlandse poppodia.

RANI brak in 2019 door en was te horen op de hit Post Malone van Sam Feldt. Eerder dit jaar verscheen ook 'Get Together', waarop ze als zangeres en mede-tekstschrijver samenwerkte met David Guetta. Deze single maakte onderdeel uit van een wereldwijde campagne voor Tuborg. Haar voorgaande releases EP3 en EP9 werden vol enthousiasme in binnen- en buitenland ontvangen. Zo schreef het internationale muziekblog Unheard Gems dat RANI 'hard op weg is de nieuwe koningin van de R&B-pop te worden. Ook riep MTV haar in maart dit jaar uit tot MTV Push Artist of the Month en werd ze in april Kickstart Artist bij XITE. Volgens Glamour is RANI 'de empowering zangeres die Nederland nodig heeft'.