Partyflock
 
­

Festival De Achtertuin · Hét tweedaagse creatieve dancefestival in een groene oase

gepubliceerd door , op
Wat een heerlijk vooruitzicht, we mogen ein-de-lijk! Na een mini-editie vorig jaar staan we te popelen om het festival dit jaar twee dagen lang te laten bloeien zoals wij oorspronkelijk voor ogen hebben. Een fantastische line-up, heerlijke stages, kunstzinnige installaties en een fijne groene oase zorgen ervoor dat jouw weekend niet meer stuk kan. De festivalgoden zijn ons gelukkig goed gezind en de seinen staan op groen. Zoals je merkt: wij kunnen niet wachten!

Onze groene oase op slechts een steenworp afstand van Rotterdam
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli vindt de eerste echte editie van Festival De Achtertuin plaats op steenworp afstand van Rotterdam, bij Outdoor Valley in Bergschenhoek. Vorig jaar mochten we als één van de weinige festivals een 'coronaproof' mini-editie organiseren, maar nu zijn we dus klaar voor de real deal. En ook nu voelt het als een eer om als één van de eerste festivals weer te mogen gaan voor een ultieme festivalbeleving die 'ouderwets' aanvoelt.

Kunst, visual art en een stampend goede line-up
Beleving staat centraal bij Festival De Achtertuin, je dwaalt hier heerlijk rond tussen de kunstzinnige installaties, visual art, spontane performances en creatieve invullingen door acteurs tegen de achtergrond van een weelderig eiland. Zo zal er een real life experience zijn verzorgd door 50:Hertz; een muziekbeleving met een theatrale twist. Naast de creatieve invulling kun je genieten van een indrukwekkende line up met namen zoals Analog Kitchen (live), ANOTR, Chris Stussy, Carlos Valdes, Colyn, Benny Rodrigues, Einmusik, Ferro & Samuel Deep, Mitch de Klein, Philou Louzolo, Unders, Sandrien en nog véél meer.

Beleving en duurzaamheid gaan hand in hand
Duurzaamheid en respect voor de natuur staat in hoog in het vaandel voor de organisatie. Dat kan ook niet anders als je de naam Festival De Achtertuin draagt natuurlijk. In de achtertuin van Rotterdam met een portie goede zin harken we met zijn allen het terrein aan, maar geven het in oude staat weer terug. Dankzij groene stroom, een 100% vegetarische keuken en een statiegeldsysteem draag jij al dansend je steentje bij. Wat wil je nog meer? Wij streven ernaar om onze bezoekers niet alleen de ultieme festivalbeleving mee te geven, maar ook om één van de duurzaamste festivals van Nederland te worden.

Tickets en openingstijden
Wil je ook meevieren dat we het leven weer een beetje terug hebben? Je scoort je ticket nu via festivaldeachtertuin.­nl. Stipte Spreeuw tickets voor 16 of 17 juli kosten €45,30 inclusief servicekosten. Ben je klaar om een heel weekend te feesten? Voor €75,30 inclusief servicekosten koop je een Weekender en heb je beide dagen unlimited toegang tot het festival. Wees er in ieder geval snel bij, want we hebben slechts plek voor 3000 bezoekers per dag.