Partyflock
 
­

Follow the Beat geeft 15x2 Gouden Festival Tickets weg

gepubliceerd door , op
afbeelding Follow the Beat geeft 15x2 Gouden Festival Tickets weg
Follow the Beat heeft in samenwerking met 25 festivals het Gouden Festival Ticket samengesteld. Het Gouden Festival Ticket is een festival passe-partout waarmee de winnaar, samen met een vriend of vriendin, gratis naar 25 festivals kan in het aankomende festivalseizoen. In totaal zijn er vanaf 1 juni 15x2 Gouden Festival Tickets te winnen via het online festivalplatform: followthebeat.­nl.

Het Gouden Festival Ticket is een initiatief van Maarten Schulz, die eerder aan de basis stond van Goodbye2020, waarmee met zo'n 50 livestreams bij de jaarwisseling afscheid werd genomen van het vorige jaar. Hij heeft nu de handen ineengeslagen met 25 festivals: "Dit ticket is iets waar heel festival minnend Nederland van droomt. Zeker na anderhalf jaar binnen gezeten te hebben en zeker nu alle seinen op groen lijken te staan voor een volwaardige festivalzomer, ben ik blij dat zoveel festivals bereid zijn mee te werken en we zodoende een aantal mensen een hele mooie zomer kunnen bezorgen. We hebben in 2019 al een pilot editie ontwikkeld waarmee we ongeveer 750.000 mensen hebben bereikt. Dat wilden we afgelopen jaar een vervolg geven, maar door de Corona-crisis belandde het idee even in de ijskast. Ik ben blij dat we het nu alsnog kunnen doen. Deze keer gaan we voor 1,5 miljoen festivalgangers."

Met een Gouden Festival Ticket heb je een passe partout voor de volgende festivals in handen:
 1. 777Festival
 2. Back to the 90's
 3. Boulevard Outdoor
 4. Breda in Concert
 5. Central Park
 6. Crazy Sexy Cool
 7. Dance Valley
 8. Den Haag Outdoor
 9. Dream Village
 10. Dutch Valley
 11. Festival Strand
 12. Free Your Mind
 13. Geheime Liefde
 14. Ground Zero
 15. Guilty Pleasure
 16. Juicy Festival
 17. LatinVillage
 18. Liquicity Festival
 19. Marco Corola & Guests
 20. Op Dreef Festival
 21. Pal Mundo
 22. Pandemonium
 23. Sunglow
 24. TIKTAK Festival
 25. Valtifest

Sommige van deze festivals zijn al uitverkocht. Het Gouden Festival Ticket is vrijwel de enige manier om nog een kaartje te scoren. Alle festivals zitten in de periode juli – september. Dat komt neer op bijna twee festivals per weekend, oftewel een hele zomer lang gratis festivallen. Bij het selecteren van de festivals is gekeken naar een goede verdeling qua genres, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit. Van techno tot house, hardstyle tot R&B, latin tot Nederlandstalig, feestmuziek tot 80's – 90's / guilty pleasure.