Partyflock
 
­ Nederland

DJ XZATIC in actie voor Hartstichting

gepubliceerd door , op
DJ XZATIC in actie voor Hartstichting
31 mei 2021
ArtiestXzatic Site
De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) gaat zich inzetten voor het goede doel. Met zijn wekelijkse show "Xzatic Presents Beats Of Love" (welke inmiddels duizenden malen per week bekeken wordt) én verkoop van zijn gelijknamige album, hoopt de DJ mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting. Dit heeft zijn platenmaatschappij (bekend) gemaakt.

Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan!
Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. En dat aantal neemt alleen maar toe. Dat vinden we onacceptabel. Het volgen van een reanimatiecursus kan een leven redden. Door beats te droppen (plaatjes draaien), radiozenders, bedrijven en evenementen aan te doen, cd's te verkopen en interviews te geven hoopt de DJ mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting.

Album
De opbrengst van het album "Beats Of Love" komt ten goede aan het liefdadigheidsproject dat draait om mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden. Koop je een CD album, dan krijg je (middels een QR-code) tevens toegang tot de digitale release, zodat je de muziek kunt streamen waar en wanneer jij maar wilt.

Het album is vanaf 1 juni verkrijgbaar in alle grote online winkels (Apple Music, Beatport, Spotify, enz.) en in onze webshop xzata.com.

Platenmaatschappij
"Toen ik XZATA MUSIC begon was het altijd mijn uitgangspunt om de meest opvallende muziek uit te geven. Door samen te werken met de beste producers én een strenge selectie van muziek werd onze muziek al snel opgepikt door 's werelds beste Dj's (o.a. David Guetta, Paul van Dyk, Mark Knight). Daarnaast helpen wij beginnende artiesten aan een platencontract (AD.NL) en halen wij hiermee regelmatig het nieuws (Limburger.nl). Met dezelfde passie en gedrevenheid voor muziek, zullen wij ons nu ook gaan inzetten voor de hartstichting.

Je hart volgen, iets terug doen voor de maatschappij, juist nu" Aldus Michiel.

Steun De Show

De Beats Of Love show met verschillende gast-dj's is nu al te volgen op XZATIC.COM en YouTube.com/xzatic.

Ben of ken jij een radiozender of evenement en zou je het leuk vinden om ons te ontvangen? Wil jij mee werken of zou je ons willen sponsoren? Stuur dan je e-mail naar: info@xzatic.com

Schrijf je hier in voor een reanimatie cursus: hartstichting.nl

Doneren kun je rechtstreeks aan de hartstichting: hartstichting.nl

3 opmerkingen

Ik vrees dat ik het wereldje niet meer zo volg, want hem ken ik niet.
Dat is toch die zelf benoemde superster die niemand kent! Echt grappig als je al die persberichten leest over hem hier op PF.
bekende DJ....? met 0 serieuze optredens achter zn naam.
(had ook nog nooit van m gehoord)