Partyflock
 
­

SWF 2021 maakt stages bekend

gepubliceerd door , op
Vol goede moed en met een flinke dosis vertrouwen in de zomer maakt SWF haar stages bekend. Het festival brengt op 14 augustus haar vertrouwde stages van de vorige editie mee, maar komt dit jaar ook met een nieuwe stage op de proppen: Octa by Desperados.

Zoals altijd zorgt SWF voor een mix van internationaal talent gecombineerd met artiesten van eigen bodem. De line-up bestaat zelfs voor de helft uit Nederlandse acts. Het draait allemaal om kunnen losgaan op vertrouwde bekenden en het ontdekken van een nieuwe favoriet. Met de line-up van SWF 2021 kan dat allemaal.

Vind bij het hart van het festival, Dimension, artiesten als Kerri Chandler, Honey Dijon, TOMAN en Luuk van Dijk. Verwacht een diepere melodische sound bij Parallel van o.a. ARTBAT, Maceo Plex en Colyn. Als primeur op SWF tref je hier ook de set van Âme || Âme aan. Speciaal voor de technoliefhebbers is The Hideout er. Hier kun je buitengewoon goed knallen met artiesten als Marcel Dettmann, ROD en de b2b van Mirella Kroes en Van Anh.

Verder keert PIV terug als stagehost van The Getaway. Tijdens SWF 2019 was het van het begin tot het einde dansen tot je erbij neerviel en dat zal dit jaar niet anders zijn. Op 14 augustus zijn ze er natuurlijk weer bij voor een tweede ronde en nemen ze de beste lokale artiesten mee. Met namen als Chris Stussy b2b Prunk en Jesse Maas weet je dat je hier goed zit. Om The Getaway nét te overstijgen sluit vader-dochter duo Floorplan aan.

Last but not least: dans erop los bij de nieuwkomer Octa by Desperados. Met artiesten als Gerd Janson b2b Krystal Klear, ANOTR en Franky Rizardo wordt het in één woord: genieten. Zet je schrap. Check hier de volledige stage announcement van SWF 2021. Waar sta jij 14 augustus?

Zet jezelf op aanwezig in het event en mis niks. Kom gelijk alvast in de stemming en volg hier de SWF 2021 Spotify playlist.