Partyflock
 
­

Dutch Dance University is terug als tweedaagse conferentie, met diverse kopstukken uit de dance

gepubliceerd door , op
afbeelding Dutch Dance University is terug als tweedaagse conferentie, met diverse kopstukken uit de dance
Op donderdag 22 en vrijdag 23 april vind de tweede editie van de Dutch Dance University (DDU) plaats. Deze online conferentie, georganiseerd door studenten van Fontys ACI**'**s minor Dance Industry in Tilburg, focust zich op opkomende DJ/ producers en jonge professionals binnen de wereld van de elektronische dansmuziek. Nieuwe inzichten en de laatste trends zullen aanbod komen, voor het eerst verspreid over 2 dagen en met in totaal 7 panels en netwerkmogelijkheden, met meerdere kopstukken uit de dance-industrie.

Na de eerste editie in het voorjaar van 2020, zal er op 22 en 23 april een nieuwe, tweedaagse editie van DDU worden uitgezonden vanuit de studio van Fontys ACI's gebouw in Tilburg. Geheel volgens de corona-richtlijnen zal ook dit evenement plaats vinden in een online setting voor de kijkers thuis.

Gedurende het tweedaagse event zullen verschillende sprekers komen praten over onderwerpen als mentale gezondheid, NFT's en nieuwe verdienmodellen. Ook zijn er tijdens DDU mogelijkheden om te netwerken en is er zelfs de mogelijkheid om feedback te krijgen op producties van opkomende producers binnen de hardere stijlen.

Bevestigde sprekers zijn onder meer: Zany (Hardstyle DJ/Producer), Cassi Catsaros (Marketing Manager, Most Wanted DJ), Feruk Baskopru (Tour manager, Sam Feldt)

Dutch Dance University richt zich op de jonge of opkomende professional met ambities in de dance die meer inzichten willen krijgen binnen die branche of nieuwe connecties aan willen gaan met andere professionals.

Dutch Dance University: donderdag 22 en vrijdag 23 april 2021, 14.30 tot 19.00 uur, Twitch.tv/dutchdanceuniversity . Voor meer informatie bekijk het Facebook-event of volg de socials van het Dutch Dance Industry Lab.