Partyflock
 
­

Jeffrey Sutorius start nieuw hoofdstuk na Dash Berlin tijdperk

gepubliceerd door , op
Na een juridische strijd van bijna drie jaar, bevestigde de Nederlandse elektronische DJ/producer Jeffrey Sutorius twee weken geleden op zijn social kanalen het einde van zijn Dash Berlin-samenwerking en onthult hij een gloednieuw hoofdstuk onder zijn eigen naam.

"Niemand zal me deze naam ooit kunnen ontnemen", aldus Jeffrey in een post aan zijn fans op 29 maart. "Ik heb samen met jullie mijn meest geweldige en memorabele momenten meegemaakt die iemand zich maar kan wensen. Ik kan niet wachten tot de hele wereld na Covid weer opengaat, zodat ik eindelijk mijn nieuwe muziek met jullie kan delen. Ik hoop oprecht dat dit een nieuw begin is waarin we gezamenlijk een mooie toekomst tegemoet gaan."

Steunboodschappen stroomden snel binnen van fans, media en andere internationale topartiesten. Jeffrey kijkt met een positieve blik naar de toekomst. Momenteel toert hij door China en naast de geplande Aziatische tourdata, zal de dj en producer ook zijn eerste releases uitbrengen, waaronder een paar nieuwe singles, grote samenwerkingen en later dit jaar een volledig studioalbum. "Ik werk aan verschillende projecten, waarvan sommigen vorig jaar al exclusief voorbijkwamen tijdens mijn dagelijkse livestreams." legt hij uit. "Zodra ik iedereen meer kan vertellen, zal ik dit delen via mijn website en socials."

Jeffrey is zich er terdege van bewust dat zijn succes hand in hand gaat met de liefde, steun en loyaliteit van zijn fans gedurende zijn Dash Berlin carrière. De hartverwarmende en blijvende steun is een van de belangrijkste drijfveren van zijn nieuwe reis. Voor degenen die zich afvragen of Jeffrey nog steeds de oude bekende en geliefde singles zal draaien, zegt hij: "Ik zal doorgaan met het supporten van de muziek die me heeft gebracht tot waar ik nu ben. Het maakt deel uit van de hechte band tussen mij en mijn fans en de momenten die we samen hebben gedeeld."

Over Jeffrey Sutorius
Jeffrey was de voormalige DJ, producer en frontman van Dash Berlin. In 2018 kwam hij voor de eerste keer onder zijn eigen naam Jeffrey Sutorius binnen in de DJ Mag top 100 op #52. Als frontman van Dash Berlin stond Jeffrey al jaren in de DJ Mag. In 2010 won hij de DJ Mag Top 100 Award voor 'Highest New Entry' tijdens de award ceremonie van het magazine in de Ministry of Sound club in Londen, waarbij hij andere bekende Nederlandse dj's zoals Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto versloeg als de hoogste Nederlandse inzending tot op dat moment. Hij ontving een IDMA-prijs in de categorie 'Best High Energy Track' bij de International Dance Music Awards in 2009 en werd daarna verschillende keren genomineerd voor een IDMA-prijs. Enkele van de grote festivals waar Jeffrey als frontman van Dash Berlin als headliner optrad, zijn Ultra, EDC, Sensation, AMF, Storm Festival, Mayday en A State of Trance. Daarnaast stond Jeffrey maar liefst zeven jaar als resident dj in club Marquee Las Vegas.