Partyflock
 
­

Eefje de Visser, Broederliefde en Jungle By Night voor testevenementen naar 013

gepubliceerd door , op
flyer Jungle by Night
Op 25, 26 en 27 april opent 013 tijdelijk weer haar deuren voor publiek. Eefje de Visser, Broederliefde en Jungle By Night treden die dagen op in 013. De optredens dienen als een pilot voor het bezoeken van evenementen met een negatief testbewijs.

In april zijn er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten. 013 doet ook mee aan deze pilots met optredens van Eefje de Visser, Broederliefde en Jungle By Night. Op 25, 26 en 27 april kunnen bezoekers deze optredens bijwonen als ze in in combinatie met een ticket een negatief testbewijs tonen bij de entree.

Bezoekers dienen 40 uur voor aanvang van het evenement zichzelf laten testen. Dit gebeurt bij een onafhankelijke teststraat van testenvoortoegang.nl. De testuitslag kan bij de entree getoond worden via de Corona Check-app. Tijdens de concerten wordt het corona brancheprotocol aangehouden. Concerten vinden plaats in een seated setting en bezoekers dienen anderhalve meter afstand te bewaren en een mondkapje te dragen zolang ze niet op hun plek zitten.

Meer info over de testevenementen en de toelatingseisen is te vinden op de website van 013. Hier zijn eveneens tickets verkrijgbaar voor de evenementen.