Partyflock
 
­

Armin van Buuren kondigt tweedaags A State of Trance Festival aan

gepubliceerd door , op
flyer A State Of Trance
Het grootste trance festival ter wereld, A State of Trance (ASOT), heeft een monumentale mijlpaal bereikt en viert het bereiken van 1000 afleveringen van de wereldwijd bekende radioshow. Het langverwachte nieuws over de iconische editie van het ASOT 1000-festival werd zojuist door Armin van Buuren live aangekondigd tijdens een uitgebreide 5-uur durende 1000ste aflevering van de show. Het trance-icoon kondigde aan dat de speciale viering uitgebreid wordt tot een feestweekend met maar liefst twee shows.

Het eenmalige ASOT 1000-feestweekend met twee shows begint op vrijdag 3 september met een show die een eerbetoon is aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Armin van Buuren samen met een aantal speciale gasten zal optreden. De tweede show op zaterdag 4 september is een viering van ASOT in lijn met de vorige edities en een vooruitblik naar wat er nog komen gaat voor A State of Trance. Het thema van de show 'Turn the World Into a Dancefloor' weerspiegelt de allesomvattende boodschap die vanaf het allereerste begin aan de basis stond van 'A State Of Trance'.

Vorig jaar was het vlaggenschip evenement van ALDA zes weken van tevoren uitverkocht. Om toegang te krijgen tot de exclusieve voorverkoop voor fans die begint op 28 januari om 13.00 uur, moeten fans zich vóór 27 januari om middernacht registreren via festival.­astateoftrance.­com. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari om 13.00 uur.

9 opmerkingen

Ik hoop het echt....­
Niet alleen voor ASOT, maar voor de hele evenementenbranche *­fingerscrossed*­
Zou zeker mooi zijn als dit door gaat!
Je ziet nu echt een verschuiving ontstaan van festivals die doorschuiven na 1 juli 2021.­ Al denk ik dat ASOT al eerder deze data in gedachte had voordat het garantiefonds werd aangekondigd.­
Wel lekker dat er nu eindelijk weer wat positieve ontwikkelingen zijn.­
laatste aanpassing
Fingers crossed for everybody in this scene
Als ik Hugo zo'n lelijk paar schoenen beloof als dit kan doorgaan.­ Zou hij dan opschieten met vaccineren?
edit: nevermind
laatste aanpassing
Lekker belangrijk, al kostte het 200 euro, ik ga!!!!

Uitspraak van Dj Sidious op zaterdag 30 januari 2021 om 16:12:
Lekker belangrijk, al kostte het 200 euro, ik ga!!!!

Heb je een ticket? Het is uitverkocht!

Ik trek m'n opmerking in... :P
Ja! voor vrijdag en zaterdag :D
laatste aanpassing
Hoop zo dat dit door kan gaan!! :woeptidoe: het laatste grote evenement waar ik was voor de corona ellende begon was ASOT zou wat zijn als dit ook weer de 1e wordt waar we naar toe kunnen gaan. Fingers crossed
laatste aanpassing