Partyflock
 
­

Groots online thuisfestival als afscheid van 2020

gepubliceerd door , op
Op donderdag 31 december wordt via meer dan veertig streams op goodbye2020.nl afscheid genomen van het oude jaar tijdens het online thuisfestival GOODBYE 2020. Een groot aantal bekende festivals en artiesten hebben hun medewerking toegezegd aan GOODBYE 2020. Zo staan onder andere Dance Valley, Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig en Vunzige Deuntjes op het affiche. Het online festival duurt van 17.00 tot 05.00 uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken. Kortom: de ideale manier om op afstand NYE in beperkt gezelschap te vieren met je favoriete festivals en artiesten.

Het jaar 2020 is in veel opzichten een turbulent jaar geweest. De wereld werd opgeschrikt door het Covid-19 virus, dat ook op iedereen in Nederland invloed had en heeft. Sinds maart van dit jaar zitten we in meer of mindere mate in een lockdown, met zware maatregelen die erop gericht zijn om sociale contacten tot een minimum te beperken. Alle bekende festivals werden in 2020 uit de agenda geschrapt. Onder het mom van Celebrate for a better tomorrow wordt het jaar 2020 daarom vaarwelgezegd en een nieuw en hopelijk beter jaar ingeluid.

Met GOODBYE 2020 gaat het jaar niet uit als een nachtkaars. Het is dè mogelijkheid om veilig en verantwoord oud & nieuw te vieren, met een groot aantal bekende festivals en artiesten. Dit grootste gratis online oud & nieuw-feest van 2020 biedt vrijwel alle stijlen van de hedendaagse muziek. Op de ruim 40 streams komen zo goed als alle muziekstromingen aan bod: van Nederlandstalig tot drum & bass, techno tot trance, harde stijlen tot hiphop. De timetable wordt maandag 28 december bekend gemaakt.

Met artiesten als Afro Bros, Broederliefde, Carista, Colin, De Jeugd van Tegenwoordig, De Sluwe Vos, Dopebwoy, Douwe Bob, Dr. Peacock, Eelke Kleijn, Fedde Le Grand, Felix da Housecat, Franky Rizardo, Freddy Moreira, Howard Komproe, Jandino, Jeangu Macrooy, Maduk, Marco V, Mees Salomé, Michel de Hey, Moksi, Remco Beekwilder, Roué Verveer, Sam Feldt, Snelle en de Lieve Jongens band, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, Tino Martin, Tom Trago, Partyraiser, Poke, Willie Wartaal en Yellow Claw.

De stages worden digitaal gehost door onder andere Snelle en de Lieve Jongens Band, Appelsap Fresh Music Festival, Milkshake Festival, De Jeugd van Tegenwoordig, Sexy by Nature, Broederliefde @ Thalia Lounge, Freshtival, Barong Family, Caribbean Combo, Heartfeldt, Dance Valley, Fedde Le Grand NYE Stream, Vunzige Deuntjes, Paradigm x Oost, e.v.a. De timetable wordt maandag 28 december bekend gemaakt.

Zoom-kamers voor ontmoetingen op afstand
GOODBYE 2020 biedt op 31 december de ultieme vorm van thuis-entertainment. De bezoeker op goodbye2020.nl komt op een overzichtspagina terecht en is vervolgens de regisseur van zijn of haar eigen feest. Nadat de keuze voor een bepaalde stream is gemaakt, kan via Zoom contact worden gelegd met andere feestgangers. Ook kan via een aparte privé Zoom-kamer het festival voor familie en vrienden worden gefaciliteerd. Dit is een ideale manier om op afstand, digitaal, toch met meer dan twee vrienden bij elkaar te komen.