Partyflock
 
­

De vrienden van Amstel Live 2021 gaat niet door

gepubliceerd door , op
De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren niet in januari 2021. De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt vanwege de aanhoudende COVID-19 maatregelen verplaatst naar januari 2022. Dat maakten Nick & Simon, Kraantje Pappie, DI-RECT en Guus Meeuwis vandaag namens de organisatie bekend in onderstaande video. Het is voor het eerst sinds 1998 dat de deuren van de Amstel kroeg niet opengaan.

Thom Ligthart, marketing manager Amstel: "Nu we dichterbij januari komen en de huidige COVID-19 ontwikkelingen weinig verbetering laten zien, moeten we realistisch zijn. Het is niet verstandig om bijna 150.000 bezoekers bij elkaar te brengen in de grootste kroeg. De gezondheid van bezoekers, artiesten en iedereen voor- en achter de schermen is altijd - én zeker nu - het allerbelangrijkst. Na 22 jaar De Vrienden van Amstel LIVE is dit natuurlijk geen leuke boodschap en een enorme teleurstelling voor iedereen. Maar een ding is zeker, we komen terug!"

Kaarten geldig voor editie in 2022

Machiel Hofman van producent Tribe Company: "We weten dat het voor veel mensen lastig is om aan kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE te komen. We verschuiven daarom alle avonden door naar 2022. De kaarten blijven dus geldig en als bezoekers liever hun geld terug willen dan is dat ook geen probleem." Achter de schermen wordt ondertussen alweer gewerkt aan de volgende editie. "We geven niet op, dit evenement bestaat door vriendschap en zal in 2022 zeker met een bijzondere editie terugkeren."

De Vrienden van Amstel LIVE wordt in 2022 georganiseerd op 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21 en 22 januari 2022. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de nieuwe datum. De kaarten die vrij komen zullen later opnieuw in de verkoop gaan.

2 opmerkingen

Goh.....­
ThemcQ
Artiest Exodus
Mooi ging er toch al niet heen