Partyflock
 
­ Nederland

Flair @ Nightlife

anoniem gepubliceerd op
Flair @ Nightlife
2 augustus 2004
FeestFlair · Be who you wanna be, but do it with Flair
Datumvrijdag 10 september 2004
WinactieFlair actiegesloten
LocatieNightlife
Be who ever you wanna be, but do it with Flair!

Overal wordt je ermee geconfronteerd; op de billboards, de tv reclames, de magazine adverts, de internet pagina's.. overal lokken kledingmerken e.d. producten je tot het vormen van een imago, HUN imago. Wanneer je je conformeert aan dit merk of product, dan ben je hip. Zeggen ze. Bad Boy Produktionz denkt anders. Zij vinden dat de stijl die iemand heeft, de FLAIR, in jezelf zit. In je hart, in je ziel en in je geest. Het maakt helemaal niets uit over je nu tweedehands kleding draagt over een broek van 400 euro. BBP zegt:" Flair zit in je, niet in wat je draagt".

Met een kick ass line up met Laidback Luke, Jip Deluxe, Jaimie Fanatic, DJ Dansa biedt Bad Boy Produktionz 2 zalen. Een zogezegde Bad Boy zaal en een Housy zaal. Ook de DJ's zijn zorgvuldig uitgekozen. Dit zijn namelijk allemaal artiesten die volgens BBP een specifieke eigen stijl hebben, niet alleen qua muziek maar ook qua image. "Al deze artiesten hebben hun eigen Flair. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat deze DJ's hun eigen ding zullen presenteren op een zeer hoogstaand niveau" aldus Bad Boy Produktionz.

BBP nodigt iedereen uit te komen naar Nightlife in Breda op 10 september. "Wees niet geremd in hoe je je kleedt, wat je draagt. Ga er helemaal voor zoals JIJ dat wilt. Wat is JOUW FLAIR? Laat je niet tegen houden of afremmen door imago's die worden gepropagandeerd in tijdschriften Op ons feestje willen we zien wie er in je hartje schuilt dan doen wij dat ook!".

Voorverkoop van Flair begint maandag 2 augustus bij Tunesville Breda en Magik Breda. Wees er snel bij want de voorverkoop kaartjes zijn in beperkte oplage te krijgen. 10,00 euro vooverkoop en 12,00 euro aan de deur.

30 opmerkingen

Wil je hip zijn.......drink tia maria met ijs ;)

smaakt goor maar je hoort er wel bij......

same thing

Mijn muziek is het niet wat ze hier draaien, maar één ding is waar ; flair / uitstraling dat zit IN je en straal je uit!!!!
laatste aanpassing
 
2 poppenogwattes:

Geweldig dat ook al is het niet jouw muziek, je in ieder geval het concept volledig begrijpt! top!
Kerel....

Wat maakt mij het nou uit, ieder zijn ding, als je het maar lekker naar je zin hebt, toch?

Er is hier op dat pf zoveel gezeik over elkaars muzieksmaak.....triest man!

Als iedereen nou gewoon lekker naar de feestjes gaat die hij/zij leuk vindt, en niet meer zo zeikt over andere stijlen, scheelt dat een hoop frustratie!

Btw al is het mijn muziek niet, als de sfeer goed is zou ik me er best kunnen vermaken wed ik....

:respect: kerel
 
zeg dan nix poupoulossos :S
 
we bouwen er gewoon een feestje van !
Whehehe...humor! :D
 
Artiest Fuser
hej jamie vet hoor, jij, flex en jip :) forum nerds :)
"Ook de DJ's zijn zorgvuldig uitgekozen."
 
2da huge.. meaning?
 
Thanks Roogyer! ;)
denk dat da huge bedoelt dat je er bij een feestje eigenlijk vanuit zou moeten gaan dat de dj's goed zorgvuldig zijn uitgekozen
 
9 van de 10 worden de djs uitgekozen omdat hun naam de zaal voltrekt en voor een goede omzet zorgt, of de djs worden uitgekozen om hun sound. Wij hebben zorgvuldig de djs uitgekozen om het totaal pakketje, hun uitstraling, hun imago, hun muziek sound en hun aanhang.
 
ik snap helemaal wat je bedoelt... maar een bekende dj zorgt nu eenmaal voor een horde schapen, en die zorgen er weer voor dat je de bekende dj kan betalen... een soort cirkeltje... en een dj wordt weer bekend (meestal) door muziek die onder hun naam uitkomt, of ze het zelf maken of niet...

ziet er leuk uit iig...succes!
Wij hebben zorgvuldig de djs uitgekozen om het totaal pakketje, hun uitstraling, hun imago, hun muziek sound en hun aanhang.

Jaimie, zijn het niet gewoon de dj's die je altijd wegzet op je feestjes?
Don't get me wrong, maar pretendeer niet dat je de dj's speciaal en zorgvuldig hebt uitgekozen, want het zijn gewoon je vrienden en collega dj's waar je het liefst mee draait, toch?
Daar is niks mis mee, helemaal niet, maar pretendeer niet anders, dan val je door de mand ;)
 
Da Huge, doe je altijd zo tegenover je vrienden? Openlijk een beklag houden dat iemand zo door de mand valt? Zo'n houding zie ik mijzelf niet aannemen richting jou iig. Maar bedankt!

Als repliek. Ik heb idd het voordeel dat de vrienden die ik heb allemaal een eigen imago hebben met een eigen sound. Geen een vriend/dj is hetzelfde. Een concept opzetten dat tevens perfect aansluit op deze DJs en vice versa is dan ook niet meer dan logisch. Ik ben ook heel blij om elke keer met deze jongens te mogen draaien en mijn feestje te organiseren met deze artiesten, want het geeft mijn feestje een top sfeer met diversiteit. Het doet goed aan het concept.

Dus ja, de DJs zijn met zorg uitgekozen en/ of het concept is met zorg op hen afgestemd. Hoe dan ook, het balletje is rond en het concept is van kracht. Geen anders pretenderen te zijn, gewoon logisch nadenken en het publiek iets leuks geven. Dat is het enige doel; een feestje bouwen. Toch jammer dat je dat dan niet begrijpt of steunt.
wat een slappe opmerking van Da Huge zeg! :S ongeloofelijk!

Concept is echt super! :) zo zouden er meer feesten moeten zijn, jammer dat het niet mijn muziek is en het in zo'n saaie lokatie is (mijn mening) maar misschien weten jullie het nog tot iets moois om te toveren! ;) in Breda zijn helaas geen gave lokaties, dat is echt enorm jammer, en de Mezz moet al om 2 uur dicht dus dat is ook geen optie...

Veel plezier iig! Partyyyyyy! :)
 
Hey Onno, ik zou zeggen kom toch ff langs want we proberen er idd iets leuks van te maken. :)

Thanks iig!
ff kijken, klinkt goed maar er is ook een Earth feestje die avond :)
 
Ja ik ben ook van de partij. Stoer concept en hele lekkere line up. Flair me baby!
 
Ik hoor net dat we heel misschien zelfs een live spelende electrische gitarist krijgen.. rock n roll boys!!
 
Ik vind het concept super, eindelijk weer eens een feestje waar men weet waar het in het leven om draait!!!!
ik ga gelijk aan mijn moeder vragen of ik ook mag komen Jamie ??
Hebben ze ook een springkussen :)..Hee goed initiatief man..Ik heb er zin en zal erbij zijn..
 
Euh geen spring kussen maar ff kijken of we wel 2 x het spel Twister kunnen meenemen ;)
 
en wat dacht je van 2 kapsters die je voor weinig een super hairdo geven? :D..
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Concept's looking good Jamez! :yes:

Feestjes van BBP zien er qua uitstraling altijd verzorgd uit, denk dat ik nu ook maar een kijkje in de keuken ga nemen! Met flair natuurlijk... :D

En mensen... Zoals gewoonlijk op PF, minder zeiken, maar naar feestjes gaan! (y)
 
Whzzzupp hier de line up voor Flair!

Zaal Nightlife back

22:00h - 23:30h: Gordon Howard
23:30h - 01:00h: Rahim Le Groove
01:00h - 02:30h: DJ Dansa
02:30h - 04:00h: Tony Flexx


Zaal Nightlife front

22:00h - 23:30h: Rogier
23:30h - 01:00h: Jip Deluxe
01:00h - 02:30h: Jaimie Fanatic
02:30h - 04:00h: Laidback Luke
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Wooo Hooo ... Deze bigmama heeft er zin an !!!
Trouwens wel genoten afg. vrijdag Jay !!! Enne daarbij is er nog flink gelachen ook ...That what's live is about FUN & RESPECT ;)
Hey we gonna make a party !!!
Ik heb er nu al zin an !!