Partyflock
 
­

EXIT Festival voegt Carl Cox, Adam Beyer en Paul van Dyk toe aan line-up stream

gepubliceerd door , op
afbeelding EXIT Festival voegt Carl Cox, Adam Beyer en Paul van Dyk toe aan line-up stream
FeestEXIT · Supporting World Food Programme
Datumzaterdag 5 september 2020
OrganisatieEXIT Site
Vanwege het coronavirus heeft het Servische festival EXIT geen doorgang konden vinden. In plaats daarvan wordt van 3 tot en met 6 september een livestream-editie opgezet onder de naam Life Stream. Onder andere Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer en Paul van Dyk zullen muziek verzorgen.

Charlotte de Witte, Adam Beyer en Ben Klock zullen vlakbij de festivallocatie optreden, terwijl Carl Cox, Nina Kraviz en Paul van Dyk digitaal het evenement zullen bijwonen. Ook lokale talenten zoals Marko Nastić, Lag, Ilija Đoković, Coeus en Space Motion krijgen een podium op de stream. Zij verzorgen een show vanaf de Dance Arena.

Voor dit evenement werkt de organisatie van EXIT samen met het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. De samenwerking werd vorig jaar gestart samen met Green R:Evolution. Met de partnerships wil EXIT aandacht vragen voor honger en proberen gemeenschappen weerbaarder te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Annulering

EXIT Festival, dat jaarlijks veel Nederlanders trekt, kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen. Ondanks de coronacrisis moedigde de Servische overheid de organisatie aan om het festival te verplaatsen naar augustus en doorgang te laten vinden. Dat kwam op veel kritiek te staan van diverse Europese regeringsleiders. De organisatie besloot in juli over te gaan tot annulering van het festival dat vorig jaar 200.000 bezoekers trok.


Line-up