Partyflock
 
­

Vierde editie van Soul Live Festival in corona-proof omgeving

gepubliceerd door , op
flyer Soul Live Festival
Zaterdag 5 en zondag 6 september staat de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch in het teken van de vierde editie van het Soul Live Festival. Op zaterdagmiddag en –avond en zondagmiddag en -avond is er plek voor 2800 bezoekers, die aan tafel zitten en een onderlinge afstand van anderhalve meter in acht nemen. Tickets zijn vanaf dinsdag 28 juli, 12.00 uur, te koop via soullivefestival.­nl.

Soul Live Festival werd eerder in het voorjaar, voor de uitbraak van het Coronavirus aangekondigd. Als gevolgd van die crisis ging de organisatie op zoek naar een alternatieve invulling, rekening houdend met de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de vier sessies. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten.

De middag en avondsessies kennen iedere keer een andere line up. Op zaterdagmiddag, tussen 13.00 en 17.30 uur, komen Glennis Grace, Steffen Morrison en Alain Clark naar het festival. Op zaterdagavond tussen 18.30 en 23.00 uur maken Al McKay's Earth, Wind & Fire Experience en Waylon hun opwachting. Op zondag tussen 13.00 en 17.30 uur maken is Al McKay's Earth Wind & Fire Experience wederom te zien, evenals Jimi Bellmartin en David Dam & The Soul Live Band. De zondagavond tussen 18.30 en 23.00 uur is gereserveerd voor Candy Dulfer en Berget Lewis, die de avond afsluit met een tribute aan Tina Turner.

Soul Live Festival is het festival voor soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, vanaf 18 jaar en ouder. Live artiesten, bands en dj's brengen een ode aan de classics, als ook de nieuwe hits. Van eigen repertoire tot aan tributes van alle grote artiesten uit deze muziekgenres. Tickets voor Soul Live Festival zijn beschikbaar vanaf € € 44,50 (excl. service fee).