Partyflock
 
­

Underground Forever keihard terug na 9 jaar met nieuw Millennium Hardcore concept: Sodom & Gomorrah

gepubliceerd door , op
afbeelding Underground Forever keihard terug na 9 jaar met nieuw Millennium Hardcore concept: Sodom & Gomorrah
FeestSodom & Gomorrah · The I Hate Trance Reunion
 
Datumzaterdag 9 oktober 2021
OrganisatieUnderground Forever Site
LocatieDe Helling Site
Underground Forever. Opgericht in 2002. Laatste feest in principe in 2008.. Nog één keer terug op veler verzoek in 2011. En nu in 2020 kruipt het bloed van de organisatie toch waar het niet gaan kan: Underground Forever hoopt dat de coronamaatregelen op zaterdag 10 oktober 2020 dusdanig versoepeld zijn, dat ze keihard terug kunnen komen in De Helling in Utrecht met een gloednieuw concept: 'Sodom & Gomorrah'!

De naam van het nieuwe feest ligt geheel in lijn met de naam van de vele stevige Hardcore feesten die Underground Forever tussen 2002 en 2008 heeft georganiseerd onder de noemer 'I Hate Trance'. Lekker tegendraads, rebels maar vooral 100% Underground!

Sodom & Gomorrah zijn twee steden uit de Bijbel, die bekend stonden als plekken waar alles gebeurde wat God verboden had. Hiervan afgeleid is ook de uitdrukking: "Het lijkt hier wel een Sodom & Gomorrah!". Oftewel, wat zich hier allemaal afspeelt, kan het daglicht absoluut niet verdragen. Prima naam voor een echt Underground Forever feest dus!

Underground Forever zal zich met 'Sodom & Gomorrah' richten op die heerlijke Hardcore uit de hoogtijdagen van de organisatie, oftewel de periode van 2000 tot 2010: de Millennium Hardcore! Maar zoals de subtitel voor deze eerste editie: 'The I Hate Trance Reunion' al een beetje doet vermoeden, zullen er tijdens het feest ook zeker mooie momenten zijn, waarin er met vele oude (en nieuwe) fans zal worden teruggeblikt op die vette en duistere Underground Forever tijden van weleer. Denk aan o.a. een brute Early Terror Vinyl Set door de 'I Hate Trance' oudgediende Vageman als afsluiter!

De line-up voor Sodom & Gomorrah in alfabetische volgorde:


Voor slechts € 16,50 (ex. fee) kun je je kaartje bestellen in de voorverkoop op https://www.dehelling.nl/agenda/21411/sodom-gomorrah! Wil je het risico nemen om tot het laatste moment te wachten, dat mag natuurlijk ook. Indien er op 10 oktober 2020 nog tickets over zijn, dan zullen ze aan de deur € 20,- kosten. Maar de kans is dan natuurlijk aanwezig, dat je te laat bent en een vet feest gaat missen!

Uiteraard realiseert Underground Forever zich echt wel, dat het door de huidige situatie m.b.t. het coronavirus op dit moment allemaal nog redelijk onzeker is of er op 10 oktober 2020 wel met elkaar gefeest mag worden op de manier zoals ze het het liefste zouden willen, maar zoals je merkt staan ze er toch positief in! Indien het feest helaas toch niet op de gewenste manier door zou kunnen gaan op de geplande datum, dan blijft je kaartje natuurlijk geldig voor de nieuwe datum die in dat geval gepland zal worden. Zou je geen gebruik willen maken van deze optie, dan krijg je uiteraard je geld terug. Maar de organisatie hoopt natuurlijk, dat er op 10 oktober 2020 eindelijk weer eens vol gas met elkaar los gegaan kan worden op de beste Millennium Hardcore sounds op een echt Underground Forever feest!

Voor al het nieuws over Underground Forever en Sodom & Gomorrah volg je de Facebookpagina van Underground Forever: https://www.facebook.com/Underground-Forever-114482116670363/ en zet je jezelf op 'Gaat' bij Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion: https://www.facebook.com/events/2565823763510921/

STAY SAFE! STAY UNDERGROUND! 😎

8 opmerkingen

Tiesto is een trancekutje.­
Zou wel heel fijn zijn als er dan weer een feestje gehouden kan worden.­ Maar vrees het ergste zolang we nog aan die 1,5 meter shit vast zitten...­
ThemcQ
Artiest Exodus
Ik ben wel toe aan een feestje

Uitspraak van Dano1974 op maandag 13 juli 2020 om 11:30:
Zou wel heel fijn zijn als er dan weer een feestje gehouden kan worden.­ Maar vrees het ergste zolang we nog aan die 1,5 meter shit vast zitten...­

Het wordt een bevrijdingsfeest denk ik. Dan zijn we van het kwaad wat ons onderdrukt af.
Heel dik! Hopelijk kan het doorgang vinden.­
Deze gaat dus ook niet door... :(
:(