Partyflock
 
­

Sensation komt met indrukwekkend eerbetoon 'Moment of Light' in de Johan Cruijff ArenA

gepubliceerd door , op
flyer Sensation
FeestSensation · Monument of Light
Datumzaterdag 4 juli 2020
Zaterdag 4 juli 2020, bijna 20 jaar na de eerste editie van Sensation, had het vernieuwde concept Beyond Sensation van event organisatie ID&T moeten plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. Zoals vrijwel alle events deze zomer, kan ook Beyond Sensation geen doorgang vinden en wordt het event verplaatst naar 3 juli 2021. Echter, ID&T zou ID&T niet zijn als er geen creatief alternatief zou worden bedacht om de fans alsnog een onvergetelijke belevenis te bezorgen. De show 'Monument of Light' zal de Johan Cruijff ArenA doen oplichten en in de wijde omtrek te zien zijn.

"Met de show brengen we een eerbetoon aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown en willen we bovenal iedereen aanmoedigen om straks weer in volle glorie het leven te vieren. Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de 'Monument of Light' show ontstaan. De show is een creatieve doorvertaling van Sensation, waarbij artistieke beleving en entertainment al decennia lang voorop staan", aldus organisator Eric Keijer.

De show start om 23:00 uur, die vanuit de hele wereld te bekijken is via sensation.­com. De show vloeit naadloos over in een speciale 2 uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano, die volledig in lijn ligt met het verhaal van Sensation.

Wil jij hier bij zijn?
Sensation biedt haar grootste fans de kans om deze unieke show op een heel bijzondere manier mee te maken: in een gezelschap van 4 vrienden, met het beste zicht vanuit de Koninklijke Loge in de Johan Cruijff ArenA! Fans kunnen zich via deze link aanmelden om kans te maken op 4 tickets.

6 opmerkingen

Maar waarom dan met......­ Sunnery James &­ Ryan Marciano, prima gasten hoor voor een feestje op zijn tijd, maar Sensation heeft toch veel grotere iconen gehad waar ze deze speciale show mee kunnen doen?

Uitspraak van Frenckel op donderdag 25 juni 2020 om 15:31:
Maar waarom dan met......­ Sunnery James &­ Ryan Marciano, prima gasten hoor voor een feestje op zijn tijd, maar Sensation heeft toch veel grotere iconen gehad waar ze deze speciale show mee kunnen doen?

helemaal mee eens, laat dan de eerste grote namen van de eerste edities optreden!

Uitspraak van V-Man op donderdag 25 juni 2020 om 18:40:
de eerste grote namen van de eerste edities optreden!

Vraag me af of dit wel echt is wat mensen willen. Bij de 'oude garde' is Sensation nog een trance feest, terwijl Carl Cox op de eerste Sensation stond en dat is weer techno. Heb verder DJ Jean (je weet wel, respect de skills) en Judge Jules al jaren niet meer gehoord. Maarja je bedoelt zeker Tiesto en Armin.

Uitspraak van Dan Raven op vrijdag 26 juni 2020 om 20:42:
Tiesto en Armin.­

Wat dacht je van Erick E!? Die tevens programmeur is geweest van Sensation? Wat dacht je om Hardwell weer eens te vragen voor een setje? Wanneer je zo iets unieks opzet, kom dan ook op muziekaal gebied met iets unieks.

Nu is het meer van, oh SJ&RM zitten toch bij ons om de hoek, we vragen hun wel even.......

Nee, jammer maar hier had meer in gezeten, zeker wanneer je op 4juli eigenlijk met Beyond Sensation wil komen, als SJ&RM als het "nieuwe" Sensation concept worden gezien, kun je nu alvast opmaken dat het voor de toekomst op muzikaal gebied zwaar zal tegen vallen.....

Uitspraak van Frenckel op maandag 29 juni 2020 om 13:17:
Wat dacht je om Hardwell weer eens te vragen voor een setje?

Ben ik met je eens, maar als partyflock het heeft over de oude groten, zijn Tiesto, Armin, Cox en Vath de namen die genoemd zijn.

Uitspraak van Frenckel op maandag 29 juni 2020 om 13:17:
als SJ&­RM als het "­nieuwe"­ Sensation concept worden gezien, kun je nu alvast opmaken dat het voor de toekomst op muzikaal gebied zwaar zal tegen vallen.....­

Nou ja heel eerlijk gezegd heb ik liever dat dan dat ze met een nieuw muzikaal concept Nederlandse hiphop gaan uitnodigen zoals Tomorrowland aan het doen is. Dan liever "veilig" programmeren.

Uitspraak van Frenckel op maandag 29 juni 2020 om 13:17:
Nee, jammer maar hier had meer in gezeten, zeker wanneer je op 4juli eigenlijk met Beyond Sensation wil komen, als SJ&­RM als het "­nieuwe"­ Sensation concept worden gezien, kun je nu alvast opmaken dat het voor de toekomst op muzikaal gebied zwaar zal tegen vallen.....­

Dat "Beyond" is ook alleen maar een marketing term, en de DJ's zijn voor mij ook niet de reden om naar Sensation te gaan. Muzikaal kom ik op andere feestjes beter aan m'n trekken maar bij een Sensation beleving in de Arena neem ik DJ's als SJ&RM wel op de koop toe.

Heb een klein stukje van hun show gezien, moest er wel om lachen dat op het eind de microfoon werd gepakt en iedereen in de lege Arena werd bedankt :lol: :lol: