Partyflock
 
­

Jebroer neemt je mee in zijn gedachtegang met 'Naar De Hel'

gepubliceerd door , op
afbeelding Jebroer neemt je mee in zijn gedachtegang met 'Naar De Hel'
ArtiestJebroer
Jebroer komt met zijn nieuwe track 'Naar De Hel' weer met een hit zoals alleen hij ze kan maken. Dit nummer is een energieke mix van Hardstyle en Trap en gaat over het maken van goede of slechte keuzes in het leven. 'Naar De Hel' is de derde single die op het Nederlandse gedeelte van zijn nog te verschijnen drietalige album 'Zes Sechs Six' komt te staan. Jebroer heeft met een aantal tracks van dit album inmiddels internationaal succes. Van het Duitse gedeelte 'Sechs' kwam de track 'Mutter' eerder al op #1 in de Beatport Hard Dance Lijst. 'Naar De Hel' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te beluisteren.

Jebroer: "Ik hou van risico's nemen en leef vaak op het randje, waar ik balanceer tussen goed en slecht. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren. Met deze track neem ik je mee in deze gedachtegang in mijn hoofd."

Bekijk de videoclip van 'Naar De Hel'.


Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. Jebroer brengt op dit moment internationaal singles uit die op zijn drietalige album 'Zes Sechs Six' zullen komen te staan.

1 opmerking

Zoals alleen hij zn teksten en stijl kan pikken van EZG