Partyflock
 

Vunzige Live: Veel Osso #5 met Vunzige Deuntjes Soundsystem, Irwan, Wef, Gowtu and more

gepubliceerd door , op
Vunzige Live: Veel Osso #5 met Vunzige Deuntjes Soundsystem, Irwan, Wef, Gowtu and more
24 april 2020
FeestVunzige Live #5 · Veel Osso
Datumvrijdag 24 april 2020
Pak ons virtuele handje, en join ons vanavond vanaf 20.00 voor een nieuwe editie van 'Veel Osso' vanaf het dakterras van Nachtlab in Amsterdam!

We gaan all out deze week. Kosten noch moeite zijn gespaard om jullie eens flink in te pakken, en dat doen we door? Juist, uit te pakken. Easy as that. Benieuwd naar wat we voor jullie in petto hebben? Je leest het hieronder!

Klik hier voor de livestream

Vunzige Deuntjes Soundsystem, Irwan en Wef zorgen voor de nodige vunzigheid, en onze vriendjes van Gowtu presenteren een heuse request show. Drop je request in de chat, en wellicht wordt jouw favo deuntje gespeeld door de band van Gowtu. Uiteraard met een Surinaamse twist!

Ook leuk: join onze Zoom-room via de knop op rechts, en kom samen met alle andere vunzigerds live in onze uitzending! Doe wat vunzige pasjes, proost op de toekomst, en geef elkaar gewoon een flinke virtuele knuffel.

Naast een heerlijk rijtje namen hebben we natuurlijk meer voor jullie deze avond. Veel meer. Wat dacht je van MC JR en Eddie The Host, die jullie de hele avond gezelschap zullen houden? Interviews met de artiesten van de avond? Toffe winacties?

Programma
20.00 - 21.00 DJ WEF
21.00 - 21.45 Gowtu's Request Show
21.45 - 22.50 Vunzige Deuntjes Soundsystem
22.50 - 00.00 DJ Irwan

LEGGO!