Partyflock
 
­

SLAM! organiseert tweede editie Quarantaine Festival

gepubliceerd door , op
afbeelding SLAM! organiseert tweede editie Quarantaine Festival
OrganisatieSLAM! Site
Na een succesvolle eerste editie van het SLAM! Quarantaine Festival gaat het online spektakel a.s. vrijdag voor een nieuwe editie. Deze week is het o.a. aan Lucas & Steve en Don Diablo om de kijkers en luisteraars van SLAM! een vliegende start van het weekend te geven. DJ La Fuente pakt opnieuw het podium en zal vanaf de middenstip van het Philips stadion een set weggeven. Om de lat een stukje hoger te leggen, zijn er komende vrijdag DJ's van over de hele wereld meegenomen in de line-up.
Afgelopen week werd _SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival_ meer dan 145.000 keer gestreamed. Ook deze week is alles live te volgen via radio, het SLAM! YouTube kanaal en SLAM! TV.

Wereldwijd publiek
Tijdens de eerste editie van het grootste, virusvrije festival ter wereld bleek dat uit alle windstreken van de wereld meegekeken werd. Er kwamen reacties binnen vanuit Argentinië tot aan Thailand. Om verder uit te pakken met de internationale vibe zijn er in deze editie meer internationale namen aan de line-up toegevoegd. Zo zien de luisteraars en kijkers komende vrijdag o.a. Vintage Culture uit Brazilië, James Hype uit Engeland en schakelt Hugel live in vanuit Frankrijk.

_SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival_ , vrijdag 3 april van 12:00 tot 00:00 uur via radio, het [YouTube kanaal _SLAM! Music_][1] en SLAM! TV. Kijk voor de actuele line-up op slam.­nl of de online kanalen van SLAM!. Na 00:00 uur gaat de SLAM! MixMarathon door tot zaterdagmorgen 06:00 uur met de reguliere programmering.

SLAM! heeft de lekkerste playlist voor op je werk. Van Tiësto, Shawn Mendes en Meduza naar Ariana Grande en van Avicii tot aan Ed Sheeran. Start de dag met de ochtendshow met de meeste muziek en vier de afterparty van je werkdag met Tom van der Weerd & Bram Krikke in Club Ondersteboven.

3 opmerkingen