Partyflock
 
­ Nederland

SLAM! organiseert grootste online festival ter wereld

gepubliceerd door , op
SLAM! organiseert grootste online festival ter wereld
24 maart 2020
OrganisatieSLAM! Site
Aankomende vrijdag organiseert SLAM! het grootste virusvrije festival ter wereld: SLAM! MixMarathon presents Quarantainefestival. Twaalf uur lang zijn er live sets te zien van o.a. Sam Feldt, Nicky Romero, Kris Kross Amsterdam en Mike Williams. De sets worden regelrecht vanuit de woonkamers van de internationale DJ's doorgeschakeld naar de online, TV en radiokanalen van SLAM!. Om 12:00 uur gaat het festivalterrein open en het feestje gaat door tot 00:00 uur 's nachts. De live sets zijn voor iedereen ter wereld gratis te volgen, ook wordt er een chat geopend zodat sociaal contact op gepaste afstand mogelijk is.

SLAM! MixMarathon presents Quarantainefestival is een samenwerking tussen SLAM! en Nederlandse DJ's. Nederland staat bekend om haar grote exportproduct; dancemuziek met wereldwijde allure. Daarbij heeft SLAM! een YouTube kanaal met zeshonderdduizend danceliefhebbers van over de hele wereld. Het YouTube-kanaal SLAM! Music is niet alleen populair in Europa, maar heeft ook een zeer grote aanhang in o.a. Zuid-Amerika en Azië. Nu in Nederland alles tot 1 juni is afgelast en de regels over de hele wereld steeds verder aangescherpt worden, probeert SLAM! op deze manier een positieve lading te geven en een alternatief te bieden voor festivalgangers wereldwijd.

SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival, vrijdag 27 maart van 12:00 tot 00:00 uur via het YouTube kanaal SLAM! Music, radio en SLAM! TV. Kijk voor de actuele line-up op .slam.nl of de online kanalen van SLAM!. Na 00:00 uur gaat de MixMarathon door tot zaterdagmorgen 06:00 uur met de reguliere programmering.

2 opmerkingen

Niet mijn kopje thee
Fijn. Slam! staat bij ons op het werk standaard op (y)