Partyflock
 
­

Josylvio brengt tweede verzamelalbum van zijn label uit

gepubliceerd door , op
Dat Josylvio één van de grootste en meest ambitieuze artiesten is van Nederland heeft hij de afgelopen tijd ruimschoots bewezen. Vorige maand sleepte hij een Edison in de wacht voor 'Beste Hiphop', momenteel schittert hij in de nieuwe film Suriname, vorig jaar bracht hij zijn album 'Gimma' uit die de gouden status behaalde en in 2018 was hij de meest gestreamde artiest van Nederland. Datzelfde jaar is hij ook zijn eigen label gestart: 'Hella Cash'. Met hits als 'Voorbij' en 'Streets' maakte het grote publiek via het verzamelalbum 'Hella Cash Gang Vol. 1' in één klap kennis met de artiesten Ashafar, Moeman en KA, die sindsdien niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse muziekscene. Nu is daar het vervolg. Luister 'Hella Cash Gang Vol.­ 2' hier.

Er is veel gebeurd bij Hella Cash sinds het eerste verzamelalbum. Zo heeft Ashafar, bekend van de hit 'Panamera', in de tussentijd twee EP's uitgebracht, waarvan 'La Vie' goud is gegaan. Moeman bracht o.a. de track 'Losse Pols' uit en KA liet een indruk achter met zijn 101Barz-sessie. Ook is er een nieuwe artiest bij gekomen die op dit album wordt geïntroduceerd: Sam J'taime. Verder staan er gastbijdragen op van Kevin, D-Double en Vic9. Het overgrote deel van de producties worden verzorgd door Monsif, maar ook de producers TwoTree Beats, Whiteboy, Avenue en JasonXM hebben meegewerkt aan het album.

"Een album zoals dit wordt niet zomaar gemaakt. Je krijgt niet zomaar Josylvio, Ashafar, KA en Moeman op één track, laat staan op een heel album. Doordat we een familie zijn is alles heel organisch verlopen. Een groot deel van het album hebben we binnen twee weken gemaakt. Zo zaten we avonden met z'n allen in de studio en zijn onder andere tracks als 'Ewa' en 'Mama Bid' ontstaan. Sam J'taime is nu ook van de partij. En dat is ook duidelijk, want hij staat drie keer op het album. Op die manier wordt hij echt geïntroduceerd als nieuwe member van de 'Hella Cash' familie."
-Hella Cash Gang