Partyflock
 
­ Nederland

De line-up van TIJDMASJIEN Festival is bekend met oa Jody Bernal, Willie Wartaal en Ben Liebrand!

gepubliceerd door , op
Tijdmasjien Festival
20 november 2020
Op 23 mei 2020 keert Tijdmasjien terug naar het Thuishaven Festivalterrein met een line-up vol met legends! Met Jody Bernal, Ben Liebrand, Willie Wartaal en DJ ISIS achter de draaitafels wordt dit weer een dag vol met de beste hitjes, classics en house. Verdeeld over drie verschillende stages is er ook nog genoeg ruimte voor genres als Amsterdamse kroeg door Danilo Kuiters (TVOH) en Nederlandse hiphop door Jasha Rudge, we gaan los op elke muziek stijl!

Tijdmasjien Festival is verdeeld in 3 verschillende stages en een hoop gekkigheid aan randprogrammering. Hitmasjien is de (buiten) mainstage en is een walhalla van hitjes van vroeger en nu, in de House of Legends hoor je de beste house classics gedraaid door (hedendaagse) legends en als laatste in de Tijdmasjien vindt je elk uur een ander genre - van après ski tot aan happy hardcore.

Line-up van Tijdmasjien Festival 2020

De tickets vliegen over de digitale toonbank, dus wacht niet te lang - afgelopen edities waren volledig uitverkocht! Tickets zijn hier verkrijgbaar en zet jezelf aanwezig op Facebook en Appic om op de hoogte te blijven. Tijdmasjien Festival is bij Thuishaven Festivalterrein in Amsterdam op zaterdag 23 mei 2020.