Partyflock
 
­

Kuipvrees Afterparty

gepubliceerd door , op
flyer KuipVrees Afterparty
Op zaterdag 14 maart is er overdag een nieuw festival kabaal aan het maken in Rotterdam: Kuipvrees. Dit nieuwe in -en outdoor festival is al maanden de talk of the town, mede vanwege de spraakmakende locatie, namelijk aan de Olympiazijde van Stadion De Kuip. Maar wat is een festival nu zonder afterparty?

Precies, dus dat. het festival in De Kuip duurt tot 23.00 uur en vanaf 23.30 start de officiele afterparty in Club Reverse aan de Schiestraat in Rotterdam. Verschillende artiesten van het festival van oa de Metz area en de techhouse tunnel komen met hun platentas direct door naar de dikste underground club van 010.

Leroy Styles, Karim Soliman, Boris Ross, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Bas van der Gevel en Lucian Codes zorgen voor de dikste house -en techhouse tot in de late uurtjes als de zon opkomt. Ben jij nog niet klaar met feesten? Geen probleem, daar is de after voor.

Tickets
Om te komen raven tijdens de officiele after heb je wel een toegangsbewijsje nodig, deze zijn online hier verkrijgbaar - deze kosten 10 euro ex fee, een prikkie dus! Mochten er nog kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur dan kosten deze 15 euro. We beginnen om 23:30 en stoppen pas om 05:30 uur. lekker! Tot dan!