Partyflock
 
­

Uitverkocht evenement 'A State of Trance 950' met host Armin van Buuren groot succes

gepubliceerd door , op
flyer A State Of Trance 950
Zaterdag nacht verzamelden meer dan 35.000 Trance-liefhebbers in de Jaarbeurs Utrecht voor het uitverkochte evenement 'A State of Trance 950' en vrijdagnacht bezochten 5.000 fans de officiële ASOT950 pre-party in Amsterdam. Dit is een record aantal bezoekers, dat deze editie tot de best bezochte ooit maakt. Op de vijf verschillende stages gingen bezoekers los op de iconische Trance muziek van onder andere: Aly & Fila, Ben Gold, Markus Schulz en Rodg. Het hoogtepunt van de avond waren de drie optredens van de 'host' van A State of Trance: Armin van Buuren.Enorm populair
A State of Trance 950 was dit jaar drie maanden vóór event compleet uitverkocht. Voor degene die geen kaartje hadden bemachtigd, werd het evenement afgelopen nacht live uitgezonden via ASOT.TV. Miljoenen kijkers wereldwijd keken thuis vanaf de bank mee. In de Jaarbeurs zelf ging het dak eraf. Fans genoten intens van de meer dan 35 verschillende dj's. De line-up was er dan ook een van formaat. Naast Armin van Buuren was de top van wereldwijde trance dj's naar Utrecht afgereisd.

Het bedrijf achter A State of Trance 950, ALDA, kijkt zeer tevreden terug op deze editie. Allan Hardenberg, directeur ALDA, vertelt: "Het is fantastisch om te zien dat al deze mensen van over de hele wereld naar Utrecht komen. Elk jaar creëren we weer nieuwe verrassingen door innovatief te zijn op verschillende gebieden, zoals met licht, geluid, visuals en techniek. Dat werpt zijn vruchten af. Om de bezoekers zo te zien genieten, daar doen we het voor."

Het evenement begon ooit als een celebration voor elke 50ste radio-uitzending van A State of Trance en het merk is inmiddels uitgegroeid tot het grootste trance platform ter wereld.

In februari 2021 zal de 1000e uitzending groots gevierd worden met een spectaculair weekend. Meer details worden binnenkort bekend gemaakt.

1 opmerking

Was geweldig !!!