Partyflock
 
­

Dance4Liberation 2020

gepubliceerd door , op
flyer Dance4Liberation
Op dinsdag 5 mei 2020 (dit jaar een officiële vrije dag) vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens in Zwolle! Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote area's met de beste de artiesten en live-acts van dit moment.

75 Jaar Vrijheid
In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven. Ben jij je daar bewust van? Lees meer op dance4liberation.­nl

Line-up 2020
Check hieronder de complete line-up en zorg dat jij op 25 januari om 10:00 uur startklaar zit om je Early Bird tickets te bemachtigen voor het grootste outdoor dance festival op Bevrijdingsdag 2020. Celebrate your freedom with..DANCE!


Ticketverkoop
Op zaterdag 25 januari 10:00 uur start de officiële Early Bird verkoop van Dance4Liberation op dance4liberation.­nl. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn zeer beperkt verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht start direct de Discount Ticketverkoop á €17,50 (ex. fee).

Ambassadeur worden?
Meld je NU aan als ambassadeur van Dance4Liberation, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen in Zwolle en super gave merchandise. Meer info? Klik hier!

Aftermovie 2019
Check hier de aftermovie van het grootste outdoor dance festival van NL op Bevrijdingsdag: Dance4Liberation 2019! Met maar liefst 30.000 bezoekers hebben wij, samen met o.a. Lil Kleine, Headhunterz, Lucas & Steve en D-Block & S-te-Fan kéihard onze vrijheid gevierd in Zwolle!