Partyflock
 
­ Nederland

Trinity in technoland reunion met Thomas Shumacher

gepubliceerd door , op
Trinity in Technoland
30 december 2019
In 1997 organiseerde Trinity in Technoland zijn eerste technofeest aan de rand van de stad Groningen wat gelijk resulteerde in een groot succes! Vele legedarische feesten hebben daarna de revue gepasseerd op vaak originele locaties in en rond de stad Groningen.

Met 35 feesten, 4 festivals en maar liefst 134optredens van (inter-)nationale artiesten en live acts, is Trinity in Technoland met stip het langstlopende technoconcept van Noord Nederland. Op 25-01-2020 viert Trinity in Technoland zijn 23ste bestaan in de Graanfabriek te Groningen

Voor dit techno spektakel komt Techno legende Thomas Schumacher voor het eerst naar naar de noordelijke hoofdstad. In 1997 had hij een enorme technohit met "When I Rock" als dit nummer dan ook werd gedraaid stond de Trinity dansvloer in vuur en vlam. Op dit moment is hij een van de meest toonaangevende techno producer in de wereld. Met zijn eigen label Electric Ballroom, en producties op labels als Noir"Arts en Drumcode zijn er de laatste jaren veel techno hits uitgekomen zoals Stella en Embody. Alexander Koning, Ven en The Binary treden ook op in de techno area, met speciale techno visuals verzorgt door Closed Eye Visions Vj Team wordt het goed vertoeven in deze underground zaal.

Voor deze editie is er ook een chill area ingericht met mooie fluor deco om een beetje bij te komen van al dat techno geweld. Miss Mana, Fingerspitzen, Booy en Danny Seidel nemen je mee op downtempo beats met een vleugje ambient en andere verrassende beats.

Er zijn voor dit techno spektakel een limited aantal kaarten verkrijgbaar, de vorig edities waren uitverkocht.