Partyflock
 
­ Nederland

De Jeugd van Tegenwoordig op Outdoor Stereo 2020

gepubliceerd door , op
Hoewel het nog 7 maanden duurt, is de eerste headliner voor Outdoor Stereo al bekend. De Jeugd van Tegenwoordig staat zaterdag 29 augustus op de 14e editie van het festival. De groep die sinds hun debuutsingle "Watskeburt" in 2005 een grote schare fans heeft opgebouwd, gaf afgelopen zomer nog een jubileumconcert in een uitverkocht Olympisch Stadion. Het wordt de eerste keer dat Faberyayo, Vieze Fur en Willie Wartaal tijdens een evenement in Hoorn optreden.

"Wij zijn ontzettend trots en kijken enorm uit naar de komst van De Jeugd", geeft organisator Rob van der Molen aan. "Onze generatie is de afgelopen 15 jaar opgegroeid met de unieke sound van deze gasten, met nummers als Sterrenstof, Get Spanish en Hollereer. Ik herinner mij zelf Lowlands 2013 nog, waar ze echt een legendarische show weggaven. Niet normaal hoeveel energie daar vrijkwam. Kippenvelmomenten, dat is waar we voor gaan tijdens de 2020 editie van Outdoor Stereo Festival."

Het thema is inmiddels ook bekend: 'Viva La Fiesta!'. De bezoeker wordt meegenomen in Latijns-Amerikaanse sferen, met invloeden uit o.a. Cuba, Mexico en het Caribisch gebied. Van der Molen: "Afgelopen jaar hebben wij de lat hoger gelegd en voor meer show en entertainment gezorgd. Die lijn trekken wij in 2020 absoluut door, waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat. Onze inspiratie halen wij uit de tradities en cultuur van deze landen, welke wij vertalen naar het festival. Tel daarbij de latin en salsa elementen op en alle ingrediënten voor een succesvolle editie zijn aanwezig!".

Met het bekendmaken van De Jeugd van Tegenwoordig als headliner, verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten. De Super Early Bird actie loopt nog t/m 31 december. Tickets kosten nu € 29,50 (ex fee) en bij de vriendenactie geldt 4 + 1 gratis. De minimale leeftijd is 18 jaar. Kijk voor tickets en informatie op outdoorstereo.nl

2 opmerkingen

 
vermelden van een actie die al meer dan een week is verlopen :vaag: