Partyflock
 
­

Paul Elstak X Klubbheads brengen 90's weer tot leven met nieuwe single 'Memories'

gepubliceerd door , op
Paul Elstak is terug! Niet alleen presenteert hij zaterdag 14 december zijn grootste show ooit in het Gelredome, de roemruchte DJ/producer brengt nu ook een gloednieuwe single: 'Memories'. Volledig in stijl van zijn fameuze 90's happy hardcore geluid, werkte hij voor deze plaat weer samen met zijn oude kompanen Klubbheads, met als resultaat een track die een complete generatie warme herinneringen zal geven, maar ongetwijfeld ook nu nog voor enthousiaste, stampende dansvloeren zal zorgen. Maak je klaar voor een kersverse blast from the past - nu uit op Spinnin' Records!Nederlands dj/producer Paul Elstak was zonder twijfel een van de meest dominante artiesten van de jaren 90. Als een van de boegbeelden van de hardcore, misschien wel Nederlands grootste exportproduct, groeide hij uit van een populair DJ tot leverancier van de grootste hits - met als meest succesvolle voorbeeld de alltime hardcore classic 'Rainbow In The Sky'. In de jaren daarna is Elstak altijd actief gebleven, en geldt nog steeds als uitermate populaire DJ - recentelijk nog hits scorend met Jebroer in de vorm van 'Engeltje' en 'Kind Van De Duivel'.

Klubbheads, op hun beurt, drukten ook flink hun stempel op de 90's middels de producties en remixes voor Paul, maar ook met hun eigen hit-singles zoals o.a. 'Klubbhopping' en 'Kickin' Hard'. Ook waren zij verantwoordelijk voor de productie voor een van de allergrootste hits uit die tijd van DJ Jean, namelijk 'The Launch'.

Zaterdag 14 december viert Paul Elstak het 25-jarig bestaan van 'Rainbow In The Sky' met een groot stadionconcert in het Gelredome. '25 Year Rainbow In The Sky' wordt Elstak's ode aan zijn succes en de kroon op zijn carrière. Dit gaat gepaard met de release van 'Memories', een gloednieuwe single waarop hij samenwerkt met zijn oude partners in crime Klubbheads.

"Na bijna 24 jaar vond ik het weer eens tijd voor een lekkere ouderwetse happy hardcore track. Ik heb de mannen van de Klubbheads gevraagd mee te doen zodat het oude team weer bij elkaar is. Koen en Addy (Klubbheads) maakten vroeger de K & A radio blast versies van mijn tracks. Het resultaat is 'Memories' geworden. We zijn er heel blij mee. Het oude 90's gevoel zit er in. Een liefdesverhaal met gepitchte vocals en de herkenbare Paul Elstak 90's kick. Spinnin' vond het ook een geweldige track en heeft het dan ook uitgebracht. Op mijn feest 25 years Rainbow In The Sky zul je 'Memories' zeker voorbij horen komen! Luister dus snel naar DJ Paul Elstak x Klubbheads - 'Memories', en waan je terug in de tijd." - Paul Elstak

"Omdat wij als producers van 'Rainbow In The Sky' op het 25 jaar jubileum event in het Gelredome staan, kwam Paul met het idee om een collab met ons te doen in de vorm van een single release. We waren het er al snel over eens dat supervet zou zijn om dan een track te maken die van top tot teen de 90's ademt en direct doet denken aan alle DJ Paul Elstak hits uit die tijd, die wij samen met en voor hem produceerden.

We zijn mega trots op het eindresultaat van 'Memories' en kunnen niet wachten tot ie live gaat!" - DJ BoozyWoozy (Klubbheads)

7 opmerkingen

Leuke track moet ik eerlijk bekennen :). Ik vond de Klubbheads met die 'Hammersound' in die tijd echt te gek. Heb er meninge dansjes op gedaan op de feesten in die tijd.
It's based on an old Scott Brown production. Check Scott Brown / Plus System - Memories. ;)
Tumult
Werkzaam bij Partyflock

Uitspraak van Destino op zaterdag 7 december 2019 om 14:24:
It's based on an old Scott Brown production. Check Scott Brown / Plus System - Memories. ;)

Hahaha (y)
Happy is voor homo’s haha
Toch zou ik der zaterdag best bij willen zijn