Partyflock
 
­

Qlimax 2019 Symphony of Shadows

gepubliceerd door , op
afbeelding Qlimax 2019 Symphony of Shadows
FeestQlimax · Symphony of Shadows Site
Datumzaterdag 23 november 2019
OrganisatieQlimax Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
WinactieQlimax 2019 actie, gesloten
t's time to gather all desciples
GelreDome is ook dit jaar weer het decor voor een magische avond als duizenden Qlimax fans verzamelen. Verwacht een groteske show, een imposante stage en artiesten die on top of their game zijn. Zij nemen je mee in het verhaal van de Symphony Of Shadows, met in de hoofdrol natuurlijk anthem-maker B-Front. Dit is de ultieme beleving waar muziek, storytelling, de artiesten en de fans samenkomen: Qlimax.

Jouw Qlimax avontuur begint met hét album van het jaar: Qlimax 2019 Symphony of Shadows

To create the Symphony Of Shadows
De eerste disc staat natuurlijk op naam van anthem-maker B-Front. Na jaren wachten was het dit jaar eindelijk zijn beurt om geschiedenis te schrijven met zijn Symphony of Shadows. Daarnaast heeft hij een heerlijke CD gevuld met eigen (nieuwe!) platen en vele anderen zoals: Ran-D, Aftershock, Radical Redemption, Devin Wild, Frequencerz en nog veel meer.

Q-dance en Be Yourself Music hebben hun krachten gebundeld om CD2 samen te stellen. Alle aspecten binnen de hardere stijlen verdienen een plek op dit top notch album. Met onder anderen nieuwe tracks van: Wildstylez, Headhunterz, Da Tweekaz, Phuture Noize, Ghost Stories, Sub Zero Project, Killshot en vog velen anderen. Net als op Qlimax zelf, kan je met dit album genieten van alles wat de hardere stijlen je te bieden hebben.

Tracklist