Partyflock
 
­

Richard Durand Live met Christina Novelli en RAM op 'Essence of Trance'

gepubliceerd door , op
flyer Essence of Trance
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het opvallende succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald. Iemand met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste tred van de Trance scene en een disco grafisch portfolio waar je u tegen zegt. Met trots presenteert NA jou niemand minder dan Richard Durand!

De in Amsterdam woonachtige dj/producer kent de scene inmiddels als zijn broekzak. In 22 jaar tijd heeft hij erin geleefd als geen ander. Zijn muzikale aspiraties leidden hem al vroeg de wijde wereld in. Een artiest met het vermogen zijn gevoel te vertalen in de muziek en juist dat gegeven als fundament van zijn succes ziet. Dankzij wereldwijde optredens, zijn handtekening onder het succesvolle vervolg van het 'In Search of Sunrise' project en het onlangs binnenslepen van de prestigieuze titel Tune of the Year in Armins 'A State Of Trance' is Durand een absolute grootheid binnen de scene.

Richard wordt vergezeld door een unieke wereld première van Christina Novelli die live on stage " Air i breath " & "Save You" gaat doen en ook nog "Concrete Angel" dit gaat Richard ondersteunen op de piano dus dit wordt echt heel bijzonder. Buiten dat komt RAM een speciale b2b doen voor het laatste uurtje. Dus het wordt een nacht die je niet missen mag!

Tickets & Info
Zoals vaker bij Paradiso-Noord, draait voorafgaand nog een avondprogramma. Daarom begint Richard Durand's Essence of Trance om 00:00 uur middernacht en eindigt het om 6:00 uur. Tijdens de vorige editie is wel gebleken dat de sfeer er al na een paar minuten goed in zat en dat de locatie en organisatie in alle opzichten een hoog niveau haalde. Tickets kosten € 25,- (ex fee) en zijn hier verkrijgbaar. Paradiso-Noord is een groots en toch intieme locatie. Houdt er dus rekening mee dat voor dit evenement circa 500 tickets te koop zijn.

Graag vermelden we nog even dat Paradiso-Noord niet met contant geld werkt en je dus alleen met pin kunt betalen. Met openbaar vervoer reis je met het pontje vanaf Amsterdam Centraal en ben je binnen vijf minuten op locatie. Toch liever met de auto? Parkeren kan veilig onder de Adam Tower.